Haberler

Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin sebebini açıkladı: 10 kişi kaldık

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Dinamo Kiev'e 2-1 kaybedilen karşılaşma sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Portekizli hoca mağlubiyeti kırmızı karta bağlarken, "Elenmemizi 10 kişi kalmamıza bağlıyorum. Biz çok iyi bir takıma karşı oynadık. Belki Dinamo Kiev'i çok iyi tanımıyor olabilirsiniz ama mükemmel bir takım." dedi.

Dinamo Kiev'e 2-1 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turunda veda eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus karşılaşmanın ardından mücadeleyi değerlendirdi.

"KIRILMA ANINA KADAR BİZ İYİ OYNADIK"

Kırmızı kartın maçın kaderini değiştirdiğini belirten Jesus, "Her maçın olduğu gibi, bu maçın da bir hikayesi var. Kırılma anına kadar biz iyi oynadık. 7 şutumuz vardı, rakibin hiç şutu yoktu. 11'e 11'ken herkes Fenerbahçe'nin turu atlayacağına inanıyordu. İsmail'in gördüğü kırmızı kart maçı değiştirdi." ifadelerini kullandı.

"TECRÜBE EKSİKLİĞİ, ELENMEMİZDE ETKİLİ OLDU"

Tecrübe eksikliğine de değinen Portekizli hoca, "Sadece kırmızı kart, o an takım organizasyonel anlamda dengesini kaybetti ve bu anda rakip golü attı. Takımımız inandı, ruh koydu, savaştı, Valencia'nın penaltısı kaçtı. Takımımız cesaretini korudu. Takım 1 kişi eksik oynarken direktifler verdim. Mağlup olunca mutlu olmazsınız. Takım buradan başı dik ayrılmalı. Gerçekten çok koştular. Tecrübe eksikliği, elenmemizde etkili oldu." dedi.

"ELENMEMİZİ 10 KİŞİ KALMAMIZA BAĞLIYORUM"

Fenerbahçe'nin 10 kişi kaldığı için elendiğini ifade eden Jesus, "Elenmemizi 10 kişi kalmamıza bağlıyorum. Biz çok iyi bir takıma karşı oynadık. Belki Dinamo Kiev'i çok iyi tanımıyor olabilirsiniz ama mükemmel bir takım. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde onlarla karşılaştım. Grubumuzda Barcelona, Bayern Münih, Benfica ve Kiev vardı. Barça ve Bayern de onlara karşı zorlandı. Dinamo Kiev herhangi bir takım değil. Ben takımımdan ötürü gururluyum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jorge Jesus Dinamo Kiev Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (10)

Panther Panthera:

Savas magduru bir takima yeniliyorsun, daha hala laga luga yapiyorsun. Aldigin para harca harca bitmez. Bu senede hayaller hayeller.

81
18
yanıtYanıtla
sadece kadir:

ağlamaya şimdiden başladılar bu lig çekilmez valla. her yenilgi sonrasında başkan çıkar hakeme saydırır, yönetime saydırır, futbola saydırır. bu işler öyle masa başı kendi koyduğunuz kurallarla yürümez

43
23
yanıtYanıtla
Turkuaz Consultancy:

Bu adamdan bir halt olmaz

32
23
yanıtYanıtla
Mehmet emin Serdar:

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına çıkıyosun ama tecrübeli oyuncuları yedekte üstüne sarıyla oynuyor 2 kritik oyuncu kırmızı belli yiyecek teknik adam olsan o sarıları ilk yarı sonu oyundan alırdın. beş kuruş etmez teknik adam.

37
7
yanıtYanıtla
Sadık:

Ali koç paralar gitti.

34
4
yanıtYanıtla
Alparslan Çapa:

ADAMLARA KUPAYI VERİCEKLER MADUR ROLÜNÜ OYNADIKLARI İÇİN AVRUPA UEFA BUNLARA KIYAK GECİYOR GÖRÜCEKSINIZ EUROVİSYONDA BOŞUNA BİRİNCİ YAPMADILAR ADAMLARI

11
25
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Mesut Özil in ahı çıktı . Fenerbahçe nın elenmesine gerçekten çok sevindim. İnançlı insanları harcayanlar bedelini dahada ödeyecekler ... Çok güzel olmuş ...

17
11
yanıtYanıtla
Enes Bey :

Bir fenerli olarak sonuna kadar destekliyorum. Bu kadar vefasızlığın bedelini dahada ağır ödeyelim 2. lige düşelim İNŞ.

yanıt6
yanıt2
Es ruzgar:

Ali Koç başarılı olduğu için Mustafa kartalı kovdun ahı çıktı işte ve gevur hocayı güle güle kullan

19
8
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

ısmaıl hoca adam ne guzel oynatıyordu.bır hava yakaladı.takım bırbırne sahıp cıktı.ama yok alı efendı macera arayacak ya.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title