Haberler

İzmit'te Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası düzenlendi

Güncelleme:

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası'na 135 lisanslı satranç oyuncusu katıldı. Dereceye giren sporculara kupa, madalya ve çeşitli ödüller verildi.

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün iş birliğiyle 'Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası' düzenlendi. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara, kupa ve madalyalarının yanı sıra çeşitli ödüller verildi.

'Spor kenti İzmit' vizyonuyla çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle Dernekler Yerleşkesi'nde, İzmit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümü programları kapsamında satranç turnuvası düzenledi. Heyecanlı mücadelelere sahne olan Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası'na 135 lisanslı satranç oyuncusu katıldı.

Turnuvada A kategorisinde birinci Nurullah Dede, ikinci Ayaz Zeyrek, üçüncü Cem Coşkun oldu. B kategorisinde birinci Ümit Karabulut, ikinci Uras Ceylan, üçüncü Abdullah Hakan Firidin olurken C kategorisinde birinci İhsan Yıldız, ikinci Sadettin Ayyıldız üçüncü ise Mevlüt Efe Karaaslan oldu. Turnuvada ilk 10'a girenlere madalya verildi.

Çocuğunu İzmit Kurtuluş kupası satranç turnuvasına getiren Serbülent Aruz, "Yıllardır bu sporla uğraşıyoruz. Çok turnuvaya katıldık. Ama İzmit Belediyesi'nin sağladığı bu imkan gerçekten şimdiye kadarki bütün turnuvalardan daha kapsayıcı, daha hizmetkar emek verilmiş ve bizleri çok memnun etti. Buradaki çalışanların özverisi gerçekten takdire şayan. Emeği geçen herkese saygılar sunuyor, teşekkür ediyorum" dedi.

Satranç turnuvasına kızını getiren Mahmure Köseoğlu, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımız Fatma Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Onu çok seviyoruz. İlk defa bir turnuvadan zevk aldık. Buradaki ikramlar çok güzeldi. Mekan çok güzeldi. Keşke bütün turnuvalar burada olsa" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Spor

İzmit Belediyesi Kocaeli Gençlik Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title