Haberler

İzmir, Kupa Volley'e Hazır

İzmir'de yarın başlayacak AXA Sigorta Kadınlar Kupa Volley serisinin basın toplantısı yapılırken, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ İzmirlileri salona davet etti.

İzmir'de yarın başlayacak AXA Sigorta Kadınlar Kupa Volley serisinin basın toplantısı yapılırken, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ İzmirlileri salona davet etti.

Vestel Venüs Sultanlar Liginde final etabına kalan 8 takım arasında yer alan Aydın Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş, Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe Opet, Galatasaray HDI Sigorta, Nilüfer Belediyespor, Türk Hava Yolları ve Vakıfbank kupayı almak için birbirleriyle mücadele edecek. Turnuva öncesinde yapılan tanıtım toplantısına Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, AXA Sigorta CEO'su Yavuz Ölken, Türkiye Voleybol Federasyonu Danışmanı Neslihan Demir Güler ve takım kaptanları katıldı.

Toplantıda konuşan Üstündağ, İzmirli sporseverlere iyi bir turnuva izletmek istediklerini söyledi. Üstündağ, "Geçen hafta Malatya'da düzenlenen erkekler serisinden sonra bu hafta da kadınlar serisi için İzmir'e geldik. Dünya'nın en değerli ligleri arasında olan Vestel Venüs Sultanlar Liginde mücadele eden 8 takım yarın AXA Sigorta Kupa Volley serisinde sahne alacak. Dünyanın en iyi takımlarını İzmirlilere izletmenin heyecanını yaşıyoruz" dedi.

Voleybolunun önemli isimlerden Neslihan Demir Güler, kadınlar voleybolunda Türkiye'nin bir ekol olduğunun altını çizerek, "Türk voleybolu sayısız başarıdan sonra dünyada ekol haline geldi. Başarılarda emeği geçen TVF'nin parçası olduğum için çok mutluyum. Voleybol bizim ikinci ailemiz ve ailemizi yalnız bırakmayacağız. İyi olan kazansın" diye konuştu.

Basın toplantısının 3 sürpriz konuğu da vardı. 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü sebebiyle toplantıda bulunan Selin Ambarcı, Mustafa Bal ve Enes Aydoğdu; ellerindeki çiçekleri kaptanlara verirken, ortaya oldukça neşeli görüntüler çıktı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Akif Üstündağ Sigorta İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title