Haberler

    İstese Sneijder de Çeker Giderdi"

    Galatasaraylı bir yönetici, kulübün ödemelerde yaşadığı sıkıntıları bir bir anlattı.

    Izet Hajrovic'in acalaklarını tazmin edemediği gerekçesiyle ayrılması hakkında açıklamalarda bulunan Galatasaraylı bir yönetici, Sneijder'den Drogba'ya herkesin ödemelerinde gecikme yaşandığını iddia etti.

    Hürriyet'e konuşan yönetici, "Yaşananlar Hajrovic’e özel değildi. Galatasaray’da o dönem 10 futbolcu birden serbest kalacak hakka sahip durumda idi. Bunların içinde Sneijder, Melo, Muslera, Drogba, Bruma, Telles ve Chedjou da vardı. Hatta Telles ve Chedjou’dan da ihtarname geldi. Yani bu futbolcularında alacakları vardı. Fakat bu ahlaksızlığı yapan tek isim Hajroviç oldu. Bütün futbolcular ile tek tek konuşuldu. Galatasaray’ın o an nakit akışındaki problem anlatıldı. Ve hepsi anlayış ve fedakarlık gösterdiler." şeklinde bir açıklamada bulundu.

    PARA SIKINTISI VARDI

    Sarı kırmızılı yönetici, sözlerini "İsteseydi Sneijder ya da Muslera da bu olayı kullanabilirdi. Fakat bu geçici durumu olgunlukla karşılayıp işlerini yaptılar. Şampiyonlar Ligi’ne katılmamızı sağlayacak sonucu ve Türkiye Kupası’nı Galatasaray’a kazandırdılar. Galatasaray büyük kulüp diyerek hepsi hedefe kitlendiler. Sezon içinde bu süreç basketbolcularda da yaşandı. Ama kimse bu olayı kullanmadı. Demek ki Hajrovic bu seviyelerin oyuncusu değilmiş. Büyük sporcularımız ve Türk oyuncularımız da kulübün nakit akışını anlayışla karşıladı. Burada kasıt yada hata değil para sıkıntısı vardı. Kasada para vardı da, o mu verilmedi? O dönem ihmalden ziyade Galatasaray kulübünde yeterli maddi kaynak yoktu.” diyerek noktaladı.

    Ocak ayında 3.5 milyon avroluk bonservis bedeliyle transfer edilen Izet Hajrovic, Galatasaray'dan bedelsiz bir şekilde ayrıldı ve kulübe 4.6 milyon avroluk fesih tazminat bedeli davası açtı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Wesley Sneijder İzet Hajroviç Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title