Haberler

İrfan Can Kahveci'nin eşinden ortalığı karıştıran veda paylaşımı! Apar topar sildi

Güncelleme:

İrfan Can Kahveci'nin eşi Gözde Kahveci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm zaferler için teşekkürler, unutulmayacaksın Fenerbahçe" ifadelerini kullandı. Bu paylaşım veda mesajı olarak yorumlanırken, Gözde Kahveci kısa süre içerisinde gönderisine yazdığı açıklamayı sildi.

Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin eşi Gözde Kahveci, yaptığı paylaşımla büyük ses getirdi.

"UNUTULMAYACAKSIN FENERBAHÇE"

Gözde Kahveci sosyal medya hesabından Türkiye Kupası zaferine ait bir kareyi paylaşarak, "Tüm zaferler için teşekkürler, unutulmayacaksın Fenerbahçe" ifadelerini kullandı. Taraftarların veda mesajı olarak yorumladığı ifadeleri, Gözde Kahveci kısa süre sonra sildi.

İrfan Can Kahveci'nin eşinden ortalığı karıştıran veda paylaşımı! Apar topar sildiGözde Kahveci'nin sildiği paylaşım

POZİSYONU DIŞINDA OYNATILDI

İrfan Can Kahveci bu sezon Fenerbahçe formasıyla 42 maça çıktı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 7 gol ve 5 asistlik performans gösterdi. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kendi pozisyonunun dışında oynatılan 27 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılacağı konuşuluyordu.

İrfan Can Kahveci'nin eşinden ortalığı karıştıran veda paylaşımı! Apar topar sildi

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

İrfan Can Kahveci Sosyal Medya Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Yusuf Kuşçu:

Tum zaferler derken ne iciyorsan hanimefendi lutfen bizede soyle????????

60
1
yanıtYanıtla
elmor:

Çöp

44
4
yanıtYanıtla
Hayri :

Tum zaferler için mi ?? kız hoptiriklik yapıcam diye dozu kaçırmış fener 10 yıldır hiç bir zafer falan kazanmadı kocan da bu yıl sadece 7 gol attı hangi kanallarda hangi maçları izliyosan renklerine bakaydın bari :))

40
3
yanıtYanıtla
kamil yılmaz:

GİTSİN. HİÇ BİR FQAYDASI YOK

22
2
yanıtYanıtla
SERKAN KARADAG:

İrfanCan faydalı oyuncudur..Pozisyonunda oynatılirsa daha faydalı olur..bu kadar vefasiz olmayin..Arda yokken kilit pasların tek sahibidir.Ardayla müthis tamamlayici olacaktir.

3
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title