Haberler

İlkadım Belediyesi Güreş Takımı Ulusal Müsabakalarda 7 Madalya Kazandı

Güncelleme:

İlkadım Belediyesi güreş takımı Türkiye'nin dört bir yanında binlerce sporcunun katıldığı ulusal müsabakalarda 7 madalya kazanma başarısı gösterdi. Ayrıca, İlkadım Belediyesi Judo Takımı da Anadolu Yıldızlar Ligi final müsabakalarında 3 üçüncülük ve 1 yedincilik elde etti.

İlkadım Belediyesi Güreş takımı Türkiye'nin dört bir yanında binlerce sporcunun katıldığı ulusal müsabakalarda 7 madalya kazanma başarısı gösterdi.

İlkadımlı güreşçiler, Türkiye'nin dört bir yanından binlerce sporcunun katıldığı ulusal müsabakalarda başarılara imza attı. Genç güreşçiler, İlkadım'ı gururlandırmak için önce 600 sporcunun katılım sağladığı Alaçam Geyikkoşan yağlı güreşlerinde 5 final gerçekleştirdi. Er meydanında gösterdikleri performanslarla Muhammet Altınörs birinci olarak altın madalya, Alican Hoşaf, Muhammet Ali Kol, Necattin Dere, Fatih Deveci ikinci olarak gümüş madalya, Aşkın Gönültaş, Berke Atlı ise üçüncü olarak Bronz madalya ile toplamda 7 madalya ile müsabakaları tamamladı.

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı İsmail Balaban'ı mağlup ederek kazanan Yusuf Can Zeybek'in katılım sağladığı Ordu Aybastı Perşembe yaylasında Yağlı Güreş Ligine katılım sağlayan İlkadım Belediyesi güreş takımı sporcularından Muhammed Ali Kol altın madalya, Necattin Dere, Oğuzhan Kaya ise Bronz madalya almaya hak kazandı.

Bir başarı da judodan

Spordaki başarılarını farklı alanlarda her arenaya taşıyan İlkadım Belediyesi spor takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türk Sporunun alt yapısına yönelik Denizli'nin ev sahipliğinde 252 sporcunun katılımı ile Pamukkale Üniversitesi Spor Salonunda yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi final müsabakalarında Samsun'u temsilen katılan İlkadım Belediyesi Judo Takımı sporcuları; 3 üçüncülük ve 1 yedincilik ile kürsüde yerini aldı. Turnuvada Ekin Demirbağ, Mustafa Balcı, Ahmet Doğan Köseoğlu 3., Ayhan Balcı ise 7. oldu.

" İlkadım'da sporun ayrı bir yeri var"

Spora ve sporcuya verdikleri desteğin devam edeceğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "İlçemizde sporun özel bir yeri var ve bu doğrultuda gençlerimizin başarısı bizi çok mutlu ediyor. Onların kötü alışkanlıklardan uzak kalıp, sporda derece yaptıklarını görmek bizim için çok anlamlı. Başarılar göğsümüzü kabartıyor. Pırıl pırıl gençlerimiz imkan verildikçe neleri başarabileceğini gösteriyor. Önümüzdeki süreçte daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Tüm sporcularımızı kutluyor, başarılar diliyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İlkadım Belediyesi Türkiye İlkadım Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title