Haberler

İki takım da en iyilerinden olacak! Milli yıldızlara Alman kancası

Güncelleme:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yıldızları Ferdi Kadıoğlu ile Barış Alper Yılmaz sezon sonunda takımlarından ayrılabilir. Her iki yıldıza da Alman devleri talip oldu. Bundesliga şampiyonu Bayer Leverkusen Ferdi'yi, diğer bir Alman diğer Alman takımı Eintracht Frankfurt'un ise Barış Alper'i transfer etmek istiyor.

A Milli Futbol Takımı'nın eski yardımcı antrenörü Kenan Koçak, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın parlayan yıldızları Ferdi Kadıoğlu ile Barış Alper Yılmaz'ın yaz transfer döneminde Türkiye'den ayrılabileceğini söyledi.

"LEVERKUSEN, FERDİ'Yİ SORDU"

Kenan Koçak, Bayer Leverkusen'in kendisine Ferdi Kadıoğlu'nu sorduğunu ifade etti. Koçak yaptığı açıklamada, "Almanlar transferini düşündükleri futbolcularla ilgili çok iyi araştırma yaparlar. Bayer Leverkusen beni aradı Ferdi Kadıoğlu'nu sordu" dedi.

"ALABİLİRSENİZ TEBRİK EDERİM"

Ferdi Kadıoğlu için olumlu referans verdiğini belirten Kenan Koçak, "'Alabilirseniz tebrik ederim. Ferdi Kadıoğlu, Leverkusen'de oynayabilecek bir oyuncu' dedim" ifadelerini kullandı.

İki takım da en iyilerinden olacak! Milli yıldızlara Alman kancası

ALİ KOÇ, SİNYALİ VERMİŞTİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada "Benim tahminim Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacak" şeklinde konuşmuştu.

2026'YA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Bu sezon tüm kulvarlarda 47 maça çıkıp 3963 dakika süre alan Ferdi Kadıoğlu 3 gol, 5 asistlik performans sergiledi. 24 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

ALMANLAR, BARIŞ ALPER'E DE GÖZ DİKTİ

Galatasaray'da sergilediği performansla göz dolduran Barış Alper Yılmaz için transfer iddialarına bir yenisi daha eklendi. A Milli Takım'ın eski yardımcı antrenörü Kenan Koçak, Alman ekibi Eintracht Frankfurt'un Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz ile ilgilendiğini söyledi.

İki takım da en iyilerinden olacak! Milli yıldızlara Alman kancası

"FRANKFURT ONU İSTİYOR"

Kenan Koçak, milli futbolcu Barış Alper Yılmaz için "Çok karakterli düzgün bir çocuk. Milli takımda eksiğimiz olan mevkiilerde onu oynattık. Orijinal mevkii olmamasına rağmen camla başla mücadele etti. En önemli özelliği yürekten futbol oynaması. Severek futbol oynuyor. Kafasına takmıyor, hangi pozisyon olursa olsun oynuyor, elinden geleni yapıyor. Barış'ın bazı Alman kulüplerinin takibinde olduğunu biliyorum. Eintracht Frankfurt, Barış Alper Yılmaz'ı istiyor; çünkü Frankfurt'un oyun stiline ve anlayışına yakın bir oyuncu. Hücum futboluna çok uygun bir futbolcu. Bu patlayıcı özelliğini koruduğu sürece, sadece Alman kulüpleri değil, Avrupa'nın diğer büyük liglerinde de oynayacaktır. Fark yaratan bir futbolcu" sözlerini sarf etti.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon tüm kulvarlarda 51 maça çıkan Barış Alper Yılmaz, 6 gol attı ve 9 asist yaptı. 23 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile olan sözleşmeyi 2027 yılında sona erecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eintracht Frankfurt Barış Alper Yılmaz Ferdi Kadıoğlu Alper Yılmaz Kenan Koçak Galatasaray Fenerbahçe Leverkusen Bundesliga Frankfurt Kadıoğlu Bayer Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (1)

MUHAMET KİNG:

Barış Alper beş tane ferdi eder Ali Koç'un medyası öyle bir algı yapıyor ki sanırsın dünyada üstüne yok

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title