Haberler

    Ibrahimovic'ten Guardiola'ya: Kazanmamıza Engel Oldu

    Paris Saint Germain'de forma giyen yıldız oyuncu Zlatan Ibrahimovic, eski teknik direktörü Pep Guardiola hakkında şok açıklamalarda bulundu.

    2010-11 sezonunda Katalan ekibinden Milan'a kiralık olarak gönderilen İsveçli, Pep Guardiola'nın taktiksel yaklaşımının takımın Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasına engel olduğunu ifade etti.

    2010 yılında Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kadar gidebilen Barça'nın kadrosunda yer alan Ibrahimovic, takımın başındaki isim olan Guardiola ile sorunlar yaşamıştı. İsveçli yıldız Barça'nın o

    yıllardaki başarısızlığının en büyük sebebinin İspanyol teknik adam olduğunu belirterek "Dünyanın en iyi takımı bizdik. Ancak buna rağmen Şampiyonlar Ligi'ni kazanamadık çünkü birileri kötü kararlarıyla buna engel oldu" sözlerine yer verdi.

    Ibrahimovic bunların artık geçmişte kaldığını belirterek "Bugün şikayet edecek bir şey yok. Bunu artık unutmalıyız çünkü Barcelona'da oynadığım dönemde müthiş zamanlar da geçirdim" ifadelerini kullandı.

    32 yaşındaki oyuncu Fransa Ligi şampiyonu olan takımı PSG'nin hedefinin artık Avrupa sahnesi olduğunu vurgulayarak "Bir şeyler öğreniyoruz. Kulübümüz Şampiyonlar Ligi'nde yeni ve biz de tecrübe kazanıyoruz. Son iki yıldır çeyrek finale kadar yükseliyoruz. Bu yıl bunu daha da ileri taşımak istiyoruz." şeklinde konuştu.

    Laurent Blanc yönetimindeki PSG, Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Salı günü Parc des Princes'ta Barcelona ile karşılaşacak.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Josep Guardiola Milan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title