Haberler

Herkesi ters köşe yaptı! Yıldız futbolcu Brezilya ekibine imzayı attı

Güncelleme:

Süper Lig ekipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da bir dönem ilgi gösterdiği Luis Suarez'in yeni adresi belli oldu. Brezilya ekibi Gremio, Uruguaylı golcü futbolcuyu kadrosuna kattı. Gremio Kulübü, 35 yaşındaki yıldız ile Aralık 2024'e kadar sözleşme imzaladı.

Nacional ile sözleşmesi Dünya Kupası öncesi sona eren ve Katar'daki turnuvada kulüpsüz olarak oynayan Luis Suarez, Brezilya ekibi Gremio'ya Transfer oldu. 35 yaşındaki Uruguaylı golcü, yeni takımıyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. İsmi süper Lig ekipleriyle de anılan yıldız kariyerine Brezilya ekibinde devam edecek.

KULÜPSÜZ KALMIŞTI

Katar'daki turnuva öncesi Nacional ile sözleşmesi sona eren ve kulüpsüz kalan 35 yaşındaki forvet, kariyerinde dördüncü kez Dünya Kupası sahnesinde yer aldı. Turnuvayı gol atamadan tamamlayan Suarez, Brezilya ekibi Gremio ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

DÜNYA DEVLERİNİN FORMASINI GİYDİ

Profesyonel futbol hayatına Nacional'de başladıktan sonra Hollanda'nın Groningen kentine giden Suarez, Ajax formasıyla Avrupa futbolunun parlayan yıldızı haline geldi. Ardından İngiltere'nin Liverpool takımına transfer olan Suarez, 2014'te Lionel Messi ve Neymar'la birlikte Barcelona'nın meşhur üçlüsünden birini oluşturdu. Katalan ekibiyle 2015'te Şampiyonlar Ligi zaferi yaşayan ve 4 La Liga şampiyonluğu tadan Suarez, Barcelona'nın ekonomik nedenlerle küçülmeye gitmesi sebebiyle 2020'de Atletico Madrid'e katıldı.

Herkesi ters köşe yaptı! Yıldız futbolcu Brezilya ekibine imzayı attı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Luis Suarez Fenerbahçe Beşiktaş Brezilya Aralık Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Ütopik Yorumcu:

şu adamı alamadın ya beşiktaşım başka bir şey demiyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title