Haberler

Herkes Batuhan Şen'i konuşuyor! Trabzonspor'a karşı yaptıkları Galatasaraylıları ayağa kaldırdı

Güncelleme:

Sezon başında Karagümrük'e kiralanan 23 yaşındaki kaleci Batuhan Şen, 4-1 kazandıkları Trabzonspor maçında gösterdiği performansla parmak ısırttı. Bonservisi Galatasaray'da olan Batuhan, Sarı-Kırmızılı taraftarların yüzünü güldürdü.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Karagümrük ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçı Karagümrük 4-1'lik skorla kazandı.

BATUHAN ŞOV YAPTI

Karagümrük'ün Galatasaray'dan kiraladığı 23 yaşındaki kaleci Batuhan Şen, Trabzonsporlu hücumculara sorun çıkarttı. Batuhan, bu maçta tam 6 net kurtarış yaptı.

2 SANİYEDE 2 KURTARIŞ

Batuhan Şen; 58. dakikada Bakasetas'ın klas frikiğini kurtardı, dönen topta karşı karşıya kaldığı Trezeguet'nin vuruşunu çıkardı. 66. dakikada Abdülkadir çok şık vurdu ve harika uzandı. Batuhan'ın bu kurtarışları maça damga vurdu.

Herkes Batuhan Şen'i konuşuyor! Trabzonspor'a karşı yaptıkları Galatasaraylıları ayağa kaldırdı

"PIRLO BANA GÜVENİYOR"

Genç kaleci maçın ardından, "Bu hafta çok yoğun çalıştık, çok güzel geçti maç bizim adımıza. Bunun karşılığını tam aldık diyebiliriz. Çok mutluyuz" dedi. Viviano'dan kaleyi almasıyla ilgili ise Batuhan, "Sezon başından beri hazır olmaya çalışıyorum. Hocam da bana güvendiğini gösteriyor, ben de onun bana güvenini sahada göstermeye çalışıyorum" diye konuştu.

SEZON SONUNDA GERİ DÖNÜYOR

Batuhan Şen, Galatasaraylı taraftarlardan tam not aldı. 23 yaşındaki kaleci, sezon sonunda Sarı-Kırmızılı takıma geri alacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Trabzonspor Haberler

500

Yorumlar (3)

senar:

iyi kaleci gibi ama umarım tek maçlık değildir dün akşamki performansı. TS li biri olarak kutluyorum

38
2
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

musleranın yedeği oh be

16
8
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Tek maçlık vitrin kalecisi

11
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title