Haberler

Hamza Hamzaoğlu: Mert ve Niasse'yle İlgileniyoruz

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Mert Günok ve eski öğrencisi Niasse'yi transfer etmek istediklerini söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren oyunculardan Mert Günok, Egemen Korkmaz ve Dinamo Moskova'da forma giyen Oumar Niasse hakkında flaş açıklamalar yaptı.

"ZORLU BİR SÜREÇ BİZİ BEKLİYOR"

Samanyolu Haber Televizyonu'na gündeme dair açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bu sezonu güzel bir sonla noktaladıklarını hatırlatarak, "Bizim göreve gelmemizle birlikte takım toparlandı. Herkes hep birlikte hedef birliği yaptık. Camia ile de kenetlenince kolay olmasa da hedefe ulaşabildik. Sezonu güzel bir sonla noktaladık. Önümüzdeki yıllarda bizi zorlu bir süreç bekliyor" dedi.

"KALICI İŞLER YAPMAK İSTERİM"

Teknik direktörlük kariyerinde bundan önceki yıllarda kısa süreli sözleşme yaptığı fakat Galatasaray ile üç yıllık bir sözleşme imzaladığının hatırlatılması ve Galatasaray'ın Alex Ferguson'u olmak ister misiniz? sorusuna ise Hamzaoğlu, "İnşallah öyle bir şey olursa zaten hep başarılı olmuşuz demektir. Kulüp için bizim için güzel bir şey olur. İnşallah Alex Ferguson gibi uzun yıllar kalacak işleri yapmak bize nasip olur. Herkes Alex Ferguson olmak ister ama önemli olan ona layık olacak işleri becerebilmektir" dedi.

"AVRUPA'DA DA BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ"

Galatasaray'da göreve geldiği süre zarfında Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası'nı kazanmayı başaran deneyimli teknik adam, Avrupa kupalarında da başarılı olabilmek için çalışacaklarını kaydetti. Hamzaoğlu, "Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz. Ancak başarılarda aceleci olmak doğru değil. Adım adım başarıları yakalarsak daha sağlam çıkmış oluruz. Yine o noktalara uluşmak için sabırlı olmak lazım. Kalıcı ve emin adımlarla yolumuzda yürüyeceğiz. Hep birlikte başarıya ulaşmak için çalışacağız" şeklinde konuştu.

"BİRKAÇ OYUNCU ALACAĞIZ"

Yeni sezonda takıma yapılacak transferler hakkında da açıklamalarda bulunan Hamza Hamzaoğlu, "Transfer konusunda planlama yaptık. Gidecek ve kalacak oyuncularla konuşacağız. Sözleşmesi bitenlerle mukavele imzalayacağız. Birkaç oyuncu alacağız. Ben oyuncularımdan memnunum. Hiç transfer yapmasak bile Şampiyonlar Ligi'nde bir yerlere varırız. Mevcut kadroya sadece takviye yapacağız" diye konuştu.

"EGEMEN GÜNDEMİMİZDE YOK"

Egemen Korkmaz'ın transfer gündemlerinde yer almadığını ifade eden Hamzaoğlu, "Stoper bölgesinde bir ihtiyacımız görünmüyor şu anda. Dany de dönüyor, onu da görmemiz gerekiyor ve kendisi kampa da götüreceğiz. Amrabat konusunda ise kendisi gitmek isterse ve kulüpler anlaşırsa gidebilir" dedi.

"NIASSE İLE İLGİLENİYORUZ"

Galatasaray'ın hücum bölgesinde yaptığı hamleler hakkında da bilgi veren Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor'da birlikte çalıştığı Senegalli futbolcu Oumar Niasse ile ilgilendiklerini söyledi. Halen Lokomotiv Moskova'da forma giyen Niasse'nin transferi için çalışmaların sürdüğünü belirten Hamzaoğlu, şöyle devam etti: "Niasse gibi biri aramıza katılacak. Niasse de düşündüğümüz oyunculardan biri. Niasse, çabuk, süratli ve defansın arkasına koşuları olan bir futbolcu. Benim kullanabilececeğim bir oyuncu. Bize faydasının olabileceğini düşündüğüm bir oyuncu ama farklı bir özelliği sahip oyuncu da olabilir. Sadece Niasse değil diğer isimler de gündemimizde, farklı planlar yapıyor. Elimdeki oyuncular da çok kaliteli ve bu kadro ile de şampiyonlar ligi'nde başarılı olabileceğimizi düşünüyorum."

MERT KONUSU

Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mert Günok ile ilgilendiklerini ve Mert Günok'un kendilerini tercih etmesi halinde transferi oturup konuşacaklarını kaydetti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Mert Günok Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (13)

BABAESKİ:

HOCADAN İYİ BİLEMEZSİNİZ ADAM SEZONUN İLK YARISINDA GELDİ VE TAKIM 4 YERKEN 4 YILDIZLI YAPTI. . . TAKIMIN KİMYASINA HANGİSİ UYGUNSA ONU GETİRİR BEN İNANIYORUM. . ŞAŞALI TRANSFERİ BIRAKIN DA DESTEKLEYİN ADAMI

4
1
yanıtYanıtla
sedat35:

. bu adamlarla şampiyonlar ligi hiç olmaz hoca. taraftarı kandırmaya çalışıyorsunuz. bunun sonu iyi olmaz HAMZA HOCA.

3
1
yanıtYanıtla
Emre aslan Mobil-IOS:

Nasse kim ya hoca bırak bunları adam gibi tanınmış bi forvet al şampiyonlar liginde oynat .

4
0
yanıtYanıtla
:

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK . . .

2
1
yanıtYanıtla
gs:

hamza hoca bu kadroyla değil şampiyonlar ligi süper ligde bile 3 bile olamassınız bakmayın galatasarayın bu sene şampiyon olmasına taraftar camiası çok destek verdi yoksa ligde 3 yada 4 bitirirdi galatasaray adam akıllı transferler yapın yada hiç yapmayın saçma sapan oyuncular transfer etmeyin yazık bu galatasaray gönül vermiş insanlara

3
0
yanıtYanıtla
Hesap KitapMobil-IOS:

Eskiden akhisar'da çalıştığı herkesi alıyor. Bu Hamza hocadan bir cacık olmaz.

1
2
yanıtYanıtla
sEloCan...mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Millet nani luiz adriano diyor buda diyor niasse bilal mert hoca hoca herhalde sen 6.haftayı görmezsin...

2
0
yanıtYanıtla
osmanbykysrmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hoca arkadaşlar senden daha iyi biliyor bu işi bırak GS yi onlar çalıştırsın

0
0
yanıtYanıtla
tekni adammobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Oynayan takım her türlü oynar

0
0
yanıtYanıtla
ey benim milletim:

salataakhisarsipor kulubesi

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title