Haberler

Hakan Keleş: "Bizim için üç puan çok önemliydi"

Güncelleme:

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Kayserispor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, takımın hedefleri doğrultusunda devre arasında yapacakları transferlerle daha iyi sonuçlar elde etmeyi umduklarını söyledi. Keleş, savunma anlamında iyi olduklarını ancak hücumda sıkıntılar yaşadıklarını belirtti ve devre arasında yapacakları transferlerle hedeflerine ulaşacaklarını düşündüğünü ifade etti.

- Hakan Keleş : "Bizim için üç puan çok önemliydi"

KONYA - Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, 2-0'lık Kayserispor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Konyaspor hedefleri olan, son 2 senedir üstlere oynamış bir takım. Onun için bu hedefler doğrultusunda devre arasında yapacağımız transferlerle inşallah daha iyi sonuçlar elde edeceğiz" dedi.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında evinde karşılaştığı Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. Maç sonu basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, ülke için hayatını kaybeden şehitlere başsağlığı dileyerek, "Bu ülke için vatanını siper eden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ülke olarak başımız sağ olsun. Bugün bizim için üç puan çok önemliydi. Rakibimizin 8 maçın 6'sını kazanmış bir beraberliğin bir mağlubiyeti vardı. Bizim ise inişli çıkışlı biraz grafiğimiz vardı. İki gün önce deplasmandan döndük. Çok fazla çalışma şansı bulamadık. İkinci gole kadar hep ön alanda baskı yapmak istedik. Bunlardan faydalanmak istedik. Zaman zaman faydalandık, fakat sonuçlandıramadık. Buradaki top kazandıktan sonraki tercihlerimiz bizi biraz sıkıntıya soktu. Rakibimizde zaman zaman iyi çıktı. Pozisyonlara girdi. Bugün bizim için üç puan çok önemliydi. Onu kazanmak için biraz oyunu koruma psikolojisiyle rakibimize biraz üstünlük verdik ama çok da pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

"Konyaspor hedefleri olan, son 2 senedir üst sıralara oynamış bir takım"

Savunma anlamında iyi şeyler yaptıklarını ama hücum anlamında biraz sıkıntılarının olduğunu belirten Hakan Keleş, "Kötü bir periyodu toparlamak adına transfer zamanına kadar kazanabildiğimiz puanlar bizim için iyi olacaktı. Biraz oyun olarak tabii ki zorlansak da bu kadromuzda biraz sıkıntılar çekiyoruz. Ben bölgesel olarak hem de alternatiflerle biraz problemlerimiz var. Konyaspor hedefleri olan, son 2 senedir üstlere oynamış bir takım. Onun için bu hedefler doğrultusunda devre arasında yapacağımız transferlerle inşallah daha iyi sonuçlar istediğimiz hedeflere geleceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Hakan Keleş Konyaspor Basın Toplantısı Teknik Direktör Maç Sonucu Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
title