Haberler

Güzel spiker Leotta, Ibrahimovic'le aşk yaşadığı iddialarını kesin bir dille yalanladı

Güncelleme:

Milan forması giyen evli futbolcu Zlatan Ibrahımovic ile aşk yaşadığı söylentileri basında yer alan spor spikeri Diletta Leotta, konuyla ilgili sessizliğini bozdu ve iddiaların kesinlikle doğru olmadığını söyledi.

Boksör sevgilisi Daniele Scardina ile ayrıldıktan sonra Milan forması giyen evli futbolcu Zlatan Ibrahımovic ile aşk yaşadığı iddia edilen spor dünyasının en ünlü kadın spikerleri arasında gösterilen Diletta Leotta, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

İtalyan basınına açıklamalarda bulunan güzel spiker, evli bir adamla birlikte olmanın kendi etik ilkelerine ayrı olduğunu ifade ederek Zlatan Ibrahimovic ile aşk yaşadığı yönündeki iddiaları yalanladı.

"KABUL EDİLEMEZ BİR ŞEY"

Leotta, "Evli bir adamla ilişki yaşamak benim prensiplerime ve değerlerime göre kabul edilemez bir şey. Zlatan hakkında doğru olan tek şey bu" dedi.

Güzel spiker Leotta, Ibrahimovic'le aşk yaşadığı iddialarını kesin bir dille yalanladı

"HAYATIMIN EN BÜYÜK AŞKIYDI"

Ünlü spiker, ayrıldığı Daniele Scardina ile yaşadığı ilişkiyle de ilgili, "Daniele Scardina ile yaşadığımız ilişkiye dair yazılan hiçbir şeyi inkar edemem. Hayatımdaki en büyük aşklardan biriydi ancak bitti" ifadelerini kullandı.

Aşk yaşadığı ve koronavirüs pandemisi sürecinde birlikte karantinaya girdiği boksör sevgilisi Daniele Scardina ile olaylı şekilde ayrılan Leotta, bir süredir Milan'ın yıldızı Zlatan Ibrahimovic ile birlikte olduğu iddialarıyla konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Milan Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (4)

Sahin:

Bu güzel kadin deveovici neyapsin dogru söylüyor

0
1
yanıtYanıtla
Eko:

Kadin korkmustur ibrahimovicin maclarini seyrettiyseniz havadaki toplara beygir gibi cifte atiyor kadinla beraber olursa uykuda rüyasinda mactaysa kadini top zannederek cifteyi atarsa okadin oracikta sizlere ömür kadin aptal degilmis aferin kiza güzel oldugu kadarda akilliymis

1
0
yanıtYanıtla
THANOS:

Hakiki boş adam budur işte. Uzaydaki boşluktan bile boş konuşmuş.

yanıt2
yanıt2
SMMM:

BU NE YA. BU NASIL BİR HAYAL GÜCÜ

yanıt4
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title