Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Türk Gençlerine Güvendiğini Söyledi

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türk gençlerine güvendiklerini söyledi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen 3. İnovaTİM İnovasyon Yarışması Ödül Töreni'nde konuşan Bak, hayatın bir mücadele olduğuna vurgu yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türk gençlerine güvendiklerini söyledi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen 3. İnovaTİM İnovasyon Yarışması Ödül Töreni'nde konuşan Bak, hayatın bir mücadele olduğuna vurgu yaptı. "Biz çılgın Türkleriz, her şeyi yaparız" diyen Bak, "Türkiye Yüzyılı'nda gençler var, genç mühendisler var. Sadece Almanlar, Amerikalılar yapmaz, Türk mühendisleri yapar. En önemli şeylerden bir tanesi öz güven. Türk mühendisi, Türk bilim adamı yapar, bunu asla unutmayın. Hayatın enerjisi de bu. Hayat sizin neler yaptığınıza, enerjinize, yaşam tarzınıza bağlı." diye konuştu.

Türkiye'nin geliştiğini anlatan Bak, "Ülkemiz gelişiyor. Güçlü bir Türkiye var. Biz çılgın Türkleriz, kendimize güveniriz. Enerjimiz yüksek, umudumuz var. Sayın Cumhurbaşkanlığımız önderliğinde Türkiye Yüzyılı'nda yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Bu coğrafyada güçlü olacağız. Gençlerimize, mühendislerimize, doktorlarımıza, ihracatçılarımıza, iş adamlarımıza güveniyoruz. Bu yüzyıl, Türkiye Yüzyılı olacak. İnovasyona devam, hayata, enerjiye ve bu ülkeyi sevmeye devam. Sizlere güveniyorum." ifadelerini kullandı.

Bakan Bak, A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacağını da hatırlatarak, "Futbolda da başarılar var. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gençleşen milli takımımızı Almanya'da izlemeye devam ediyoruz. Voleybolcularımızı ve sporcularımızı olimpiyatlarda izlemeye devam ediyoruz." dedi.

Yurt dışında eğitim aldığı dönemle ilgili anılarını genç katılımcılarla paylaşan Bak, "İngiltere'de okurken Sayın Cumhurbaşkanımız, İstanbul İl Başkanıydı. 'Bize lazım olan şeyleri al gel, doğru şeyleri öğren ve ülkene hizmet et' dedi. Buradayız ve ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Bakan Osman Aşkın Bak daha sonra ödül kazanmayı hak eden takımlara ödüllerini Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mehmet Fatih Kacır'la birlikte verdi.

Kaynak: AA / Spor

Osman Aşkın Bak Gençlik Türkiye Spor Politika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title