Haberler

Genç Erkek Kılıç Milli Takımı Dünya Kupası'nda Gümüş Madalya Kazandı

Güncelleme:

Genç Erkek Kılıç Milli Takımı, Antalya'da düzenlenen Dünya Kupası'nın son gününde gümüş madalya kazandı. Takım müsabakaları sonucunda genç kadınlar kılıçta da Özbekistan altın madalyaya ulaştı.

Genç Erkek Kılıç Milli Takımı, Antalya'da düzenlenen Dünya Kupası'nın son gününde gümüş madalya kazandı.

Türkiye Eskrim Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Antalya Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyon, takım müsabakalarıyla sona erdi.

Genç Erkek Kılıç Milli Takımı, çeyrek finalde İtalya'yı 45-44, yarı finalde ise Romanya'yı 45-32 mağlup ederek finale yükseldi.

Tolga Aslan, Yiğit Ayaz, Enes Talha Kalender ve Furkan Yaman'dan oluşan milli takım, finalde Özbekistan'a 45-44 yenilerek, gümüş madalyanın sahibi oldu.

Özbekistan'ın altın madalya kazandığı organizasyonda, Romanya ise üçüncülük basamağında yer aldı.

Kürsüde yer alan takımlar, kupa ve madalyalarını Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ile Uluslararası Eskrim Federasyonu Supervizörü Jameleddine Ferjan'ın elinden aldı.

Takım müsabakaları sonucunda genç kadınlar kılıçta da Özbekistan altın madalyaya ulaştı. İtalya gümüş, Polonya ise bronz madalya elde etti.

Begüm Alkaya, Akya Göllü, Nil Güngör ve Zehra Kerem'den oluşan milli takım, organizasyonu 9'uncu tamamladı.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını, Türkiye Eskrim Federasyonu Dış İlişkiler Kurulu Üyesi Abdussamet Arslan ve Jameleddine Ferjan takdim etti.

Kaynak: AA / Spor

Özbekistan Antalya Dünya Gümüş Milli Takım Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title