Haberler

Geleceği hakkında konuştu! Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılacak mı?

Güncelleme:

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, kulüp dergisine geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kerem, "Bu seneyi Galatasaray'da daha fazla başarıyla ve kupayla bitirip ilerleyen süreçlerde neler olabileceğini yaşayıp göreceğiz" ifadeleri kullandı.

Trendyol Süper Lig'in zirvesinde yer alan ve ezeli rakibi Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da birçok isimle sözleşme yenileme çalışmaları sürerken, bazı isimlerin de takımdaki geleceği merak ediliyor. Bu isimlerden birisi olan Kerem Aktürkoğlu, kulüp dergisine geleceği ve hedefleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ARKADAŞLIK ÇOK ÜST DÜZEYDE"

Galatasaray'ın başarısında takımdaki arkadaşlığı önemli bir payı olduğuna dikkat çeken Kerem, "Sadece yerliler değil, yabancılar da birbirine çok yakın. Antrenmana gittiğimizde herkes birbiriyle takılıyor, şakalaşıyor. Takım sporlarında bu çok önemlidir, bizim de takımımızda arkadaşlık çok üst seviyede" ifadelerini kullandı.

"AVRUPA'DA FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUM"

Gelecek planları hakkında da konuşan milli futbolcu, "Hayallerim çok daha fazla, Avrupa'da futbol oynamayı çok istiyorum. Bu seneyi Galatasaray'da daha fazla başarıyla ve kupayla bitirip ilerleyen süreçlerde neler olabileceğini yaşayıp göreceğiz" dedi.

45 MAÇTA 22 GOLE ETKİ ETTİ

Kerem, bu sezon tüm kulvarlarda sarı-kırmızılı formayla 45 resmi maçta görev yaptı. Söz konusu karşılaşmalarda 14 gol ve 8 asistlik katkı veren25 yaşındaki futbolcu, sergilediği futbolla göz doldurdu. Güncel piyasa değeri 17 milyon euro olarak gösterilen Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Haberler.com / Kübra Çolakbüyük - Spor

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

MUHALİFE BAŞKAN:

Para ederken gitsin bence, 10 maçın 3 ünde iyi oynuyor 7 sinde yok.

26
12
yanıtYanıtla
Ah be:

En sevdigim Oyunculardan birtanesi. Bizim yabanci sevdali türk taraftarimiz seni hak etmiyor. Tarihi gecmis Zahayi izlesinler. Bol Sans Kerem Potter

21
12
yanıtYanıtla
Yunus Deliorman :

kim neylesin

4
6
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Bunu beğenenler alsın turşusunu kursun, hiç istikrarlı değil. Barış da istikrarlı değil ama en azından bu kadar hatalı ve boş oynamıyor.

6
2
yanıtYanıtla
alp lohn greene:

SENİ MAHALLE TAKIMINDA OYNATMAZLAR ALLAH AŞKINA YAPTIĞIN HAREKETLER OYNADIĞIN FUTBOL ANCAK MAHALLE ARASINDA OYNANIR. GS ZARARSIN SEN HER HAFTA BİZE SAÇ BAŞ YOLDURUYORSUN. OKAN HOCA SENİ NİYE OYNATIYOR İLK 11’DE BİLMİYORUM.

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title