Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden Nizip Spor Lisesi öğrencilerine malzeme desteği

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip Zeugma Hokey Kulübünün şampiyonluğu dolayısıyla Nizip Spor Lisesi öğrencilerine eşofman ve ayakkabı desteğinde bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip Zeugma Hokey Kulübünün şampiyonluğu dolayısıyla Nizip Spor Lisesi öğrencilerine eşofman ve ayakkabı desteğinde bulundu.

EuroHockey Club Challenge III 2022 Man, Avrupa Açık Alan Şampiyon Kulüpler Şampiyonası'nda Avrupa Kulüpler Hokey Şampiyonu olan Nizip Zeugma Hokey Kulübü oyuncularıyla beraber 326 öğrenciye malzeme desteği için düzenlenen tören, Nizip Spor Lisesi Spor Salonu'nda yapıldı.

32 branşta faaliyet yürüten Nizip Spor Lisesi öğrencileri, 2021-2022 eğitim öğretim yılında 732 madalya kazandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, törende yaptığı konuşmada, sporun önemine değinerek, gençleri iyi yetiştirmek gerektiğini söyledi.

Belediyenin spora sunduğu katkıları anlatan Şahin, "Gençlere elimizden geldiğince fırsat sunmayı sürdürüyoruz. Eğitim, spor, bilim, genç dostu şehir Gaziantep için beraber çalışacağız. Her şey gençlerimiz için. Siz gençlerimizde bu inanç, akıl olduğu sürece ay yıldızlı bayrağımızı her zaman göklerde dalgalandıracağız." dedi.

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı da özellikle kız öğrencilerin büyük bir başarı yakaladığını belirterek, şunları kaydetti:

"Kick boksta dünya birincisi, ikincisi ve üçüncüsü yavrularımız var. Bilek güreşinde dünya üçüncüsü olmuş bir kızımız var. Kick boksta yine Avrupa şampiyonu olmuş bir kızımız var. Bugün buradaki genç kardeşlerimizin tamamı büyük başarılara imza attı. Bizler de gururlandık, göğsümüz kabardı. Dolayısıyla en büyük övgüyü sizler hak ediyorsunuz."

Kaynak: AA / Spor

Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title