Haberler

Gazi Osman Paşaspor, Özvatan Gençlikspor'u mağlup etti

Güncelleme:

Kayseri 1. Amatör Küme B Grubu maçında Gazi Osman Paşaspor, Özvatan Gençlikspor'u 5-0 mağlup etti. Gazi Osman Paşaspor, bu galibiyetle Play off şansını sürdürdü.

Kayseri 1. Amatör Küme B Grubu maçında Gazi Osman Paşaspor ile Özvatan Gençlikspor karşı karşıya geldi. 5 gollü maçı Gazi Osman Paşaspor kazandı.

Kayseri 1. Amatör Küme B Grubu'nda zirve mücadelesi veren Gazi Osman Paşaspor ile Özvatan Gençlikspor karşı karşıya geldi. 5 golün atıldığı 90 dakika sonrasında 3 puanı alan taraf Gazi Osman Paşaspor oldu.

Argıncık Stadında oynanan maçta Gazi Osman Paşaspor, zirvede yer alan rakibi karşısında sergilediği futbol ve attığı goller ile 3 puanın sahibi oldu. Gazi Osman Paşaspor, etkili futbol ve attığı 3 gol neticesinde ligin tamamlanmasına 2 hafta kala aldığı kritik 3 puan ile Play off şansını sürdürdü. Gazi Osman Paşaspor bu galibiyet ile puanını 26 yaptı. 34 puanla zirvede bulunan Özvatanspor ise şampiyonluk iddiasını son haftaya bıraktı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Özvatan Kayseri Maç Sonucu Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title