Haberler

Galatasaraylı Taraftarlar Keçiörengücü Maçında: Kümede Kal Fenerbahçe

Güncelleme:

Galatasaray'ın Keçiörengücü'nü konuk ettiği maçta sarı-kırmızılı taraftarlar, "Kümede kal Fenerbahçe" tezahüratında bulundu.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ikinci maçında sahasında Keçiörengücü'nü konuk etti. Sarı-kırmızılılar rakibiyle 1-1 berabere kaldı. İlk maçı deplasmanda 2-1 yenen Cim-Bom, kupada son 16 takım arasına kaldı. Galatasaray'ın golünü Yunus Akgün atarken, Keçiörengücü'nün golü Taha'dan geldi.

"KÜMEDE KAL FENERBAHÇE"

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Keçiörengücü maçında da takımını yalnız bırakmadı. Tezahüratlarla takımını ateşleyen taraftarlar, 90 dakika boyunca susmadı. Öte yandan taraftarlar maçın son anlarında ezeli rakipleri Fenerbahçe ile ilgili, "Kümede kal Fenerbahçe" tezahüratında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (31)

EĞİL KÖPEK:

hala fenerliyim diyen varmı yaaa yazık yazık puhahahahahahha ligi ters cevirsen şampiiyonlar liginde garipler zuuuuuhahahahahahahhaaaaaaaaaa

17
11
yanıtYanıtla
1907:

6saray düşme potasındayken FENERBAHÇE SAYESİNDE KURTULMUŞTU HATIRLATIRIZ.

12
14
yanıtYanıtla
YORUMCU:

20 yıldır şampiyonlar ligine hasret fenevbahçe ne zaman gideceksiniz kısmetse

yanıt9
yanıt4
1907:

20 YILL ?_ ?? ? ? ? NERENDEN UYDURUYORSUN ? FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDEMİYOR DİYE LAGA LUGA YAPIYORSUNUZ SİZ KÜME DÜŞSEYDİNİZ OZAMAN NELER OLURDU MERAK EDİYORUM

yanıt6
yanıt1
77:

bu kadroyla kadıköyde bir 6 daha atarız susarlar

11
11
yanıtYanıtla
YALANMI:

YALAN KONUŞUYORLAR SANKİ. SİZ KADIKÖYDE KENDİNİZE 6 ATARSINIZ ANCA

yanıt6
yanıt4
fener:

tek ısteyım zıraat kupasında karsıkarsıye gelıp fenere elenmesı bakalım ozaman ne bagıracaklar

5
13
yanıtYanıtla
HÜPP:

SİZ KÜME DÜŞÜN DE BİZ BİŞEY KAZANMASAKTA OLUR

yanıt3
yanıt3
turgay:

öyle bişe imkansız kuşcukklar sizi adamlar haklı kalın kümede

yanıt5
yanıt3
MTT:

Gülüyorum hem de çok. Bizi siz eleyin ama nolur kümede kalın.

yanıt0
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title