Haberler

Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan'ın 6 maçlık cezası 3'e indirildi

Güncelleme:

TFF Tahkim Kurulu, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından 6 maç ceza verilen Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan'ın cezasının 3 maça indirildiğini duyurdu.

Galatasaray'da transfer usulsüzlüğü gerekçesiyle 6 maçtan men edilen Oğulcan Çağlayan'ın cezasına indirim geldi.

Tahkim Kurulu, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından Galatasaray'a transferi nedeniyle Oğulcan Çağlayan'a verilen 6 maçlık cezanın 3 maça indirildiğini açıkladı.

Konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

"Galatasaray Sportif Sınai ve Tic. Yat. A.Ş. ve futbolcu Oğulcan Çağlayan'ın Rize Spor Futbol Yat. San. Tic. A.Ş. ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 05.12.2020 tarih ve E.2020/260 (Birleşen E.2020/274) - K.2020/394 sayılı kararına itirazları incelendi. Kurulumuz'un 08.02.2021 tarihli ara kararı gereğince Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbolcu Tescil İşleri Müdürlüğü'ne yazılan yazıya cevap verildiği görüldü. Davalı futbolcu vekilinin 09.02.2021 tarihli dilekçesi kapsamında Profesyonel Futbolcu Tescil İşleri Müdürlüğü'ne yazı yazılması talebinin reddine (oybirliği ile) karar verilerek dosyanın incelenmesine devam edildi; Yapılan müzakere neticesinde;

- Asıl davada Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile,

- Birleşen davada PFSTT 30/3 maddesi uyarınca davalı futbolcuya verilen 6 resmi müsabakadan men cezasının; 3 resmi müsabakadan men cezası şeklinde düzeltilmesine oyçokluğu ile karar verilmiştir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Oğulcan Çağlayan Galatasaray Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (7)

Emir:

6 haftadır sakat olan oyuncuyu sırf sağlamken oynayamasın diye verilmiş bir ceza. Belki form tutarda Milli Takıma seçilir korkusu olan tek Federasyon bizimkisi heralde.

7
2
yanıtYanıtla
Ua 34:

TRİBÜNE SAĞLIKÇI YALANIYLA TARAFTAR DOLDURAN FENERBAHÇE YE SADECE 72 BİN TL CEZA VERMİŞ TFF! SARI LACİVERT DÜNYANI YIKACAZ TFF !

8
1
yanıtYanıtla
Canmen:

Aferin. . . iyi Okul yaptiniz. . . gelde bundan sonra yasa ve etik ara. . . ?!?

2
2
yanıtYanıtla
fb li:

fb li olsa 8 maç verilirdi, cinconsa alt limitten. . . bence onuda affedin gitsin hem oynasa ne oynamasa ne

3
1
yanıtYanıtla
Canmen:

TFF. . . bu karariyla yasasiz ve etiksiz Transferlerden caydirmiyor. . . aksine cesaretlendiriyor. . . artik bu üc mac ölcü olacaktir. . . !!!

2
1
yanıtYanıtla
Kenan:

Tff saray için yine kıyağını yaptı 6saraya yuh artık

1
2
yanıtYanıtla
AA07:

BİTİMİZE CEZA VERSELER SEVİNECEKSİNİZ.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title