Haberler

Galatasaraylı Carlos Vinicius'un hakeme küfürlü tepkisi sosyal medyanın gündeminde

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in 27.haftasında Galatasaray, evinde konuk ettiği Antalyaspor'u 2-1'lik skorla geçerken, ilk kez bir Süper Lig maçına 11'de başlayan Carlos Vinicius'un yan hakeme tepkisi sosyal medyada geniş yankı buldu. Sarı-kırmızılı futbolcunun hareketi sonrası ceza alıp almayacağı merak konusu.

Süper Lig'in 27.haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 2-1'lik skorla geçti ve haftayı lider tamamladı. Sarı-kırmızılılar karşılaşmayı 12. ve 45+2. dakikada, Kerem Aktürkoğlu'nun attığı gollerle kazandı.

Ara transfer döneminde Galatasaray'ın Fulham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Carlos Vinicius, maça ilk 11'de başladı. Vinicius, bir pozisyon sonrası hakeme küfür ederek tepki gösterdi. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

CEZA ALACAK MI?

Vinicius'un ceza alıp almayacağı merak edilirken Futbol Disiplin Talimatı'nın 75.maddesine göre ceza almayabilir. Bu maddede "Sözlü olarak gerçekleştirilen disiplin ihlallerinde, resmi yayıncı kuruluş görüntüleri, izleyen kişiler tarafından ihlal olarak algılanacak tarzda söz için de delil olarak kabul edilebilir. VAR sisteminin uygulandığı müsabakalarda bu madde hükmü uygulanmaz" ifadeleri yer alıyor. Eğer bu hareket raporlarda yer almıyorsa Vinicius, PFDK'ya sevk edilmeyecek.

Galatasaraylı Carlos Vinicius'un hakeme küfürlü tepkisi sosyal medyanın gündeminde

Galatasaraylı Carlos Vinicius'un hakeme küfürlü tepkisi sosyal medyanın gündeminde

(Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır.)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Antalyaspor Galatasaray Trendyol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Mehmet Vatandaş:

Konu Galatasaray olunca hiç bir madde çalışmaz. Elinizi varsa vicdanınıza koyun Beşiktaş'ta Burak için raporlarda yer almamasına karşın dudak okuma uzmanları ile ceza yağdırmıştınız

121
27
yanıtYanıtla
AbdulMetin:

İlk Penaltı? Mahalle maçında sokakta o pozisyona penaltı desen seni evine kadar kovalarlar, Geçmiş zaman gene Gs Antalya maçı Gsli lincoln antalya kalecisi ömere yumruk atıyor yerde yatan antalya kalecisine Hakem kırmızı kart veriyor... 2024 Tiyatro gene aynı... İnsanları Futboldan soğuttunuz aslında güzel oldu, belki oraya verdikleri ilgi ile hayırlı işler yapanlar çıkar aralarından...

92
16
yanıtYanıtla
emre çukur:

ilk gol penaltı değil 2. gol ofsayt rezil camia

53
21
yanıtYanıtla
slim shady:

Caner zamanında bjk ta oynarken görüntülerden dudak okumayla 6 maç ceza almıştı.Söz konusu FB ve GS olunca ceza maddeleri çalışmaz. Çok kral şampiyonluklar yaşamışız be...

39
11
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

Fred ceza aldıya kardeşim ne anlatıyon sen Fenerbahçe bu gibi durumlarda hiç affetmezler verirler hemen cezayı

yanıt36
yanıt9
Naim Karakaya:

direk net hakeme söylediği kesin videoda anlaşılıyor. kesin ceza almalı

29
6
yanıtYanıtla
Şeref Sarpkaya:

Kardeşim adam no faul dedi ben uzmanım

6
13
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

ona da fair play ödülü verin :D

14
2
yanıtYanıtla
mustafa özkan:

Montaj dır o:))

11
4
yanıtYanıtla
Şeref Sarpkaya:

No faul diyor ben uzmanım

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title