Haberler

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek: Murat Kurum İstanbul için bir şans

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı kulübü ziyaret eden Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum için "Sayın bakanın İstanbul için bir şans olduğunu, faaliyetlerini özellikle İstanbul'un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden ben son derece eminim" ifadelerini kullandı. Özbek'in bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Galatasaray Kulübü'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Kurum'u Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ağırladı. İkili yaptıkları görüşme sonrası kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Basın toplantısında Özbek, Kurum için "İstanbul için bir şans" ifadesini kullandı.

"TÜRKİYE'YE HİZMET EDEN KİŞİLİĞİ VAR"

Murat Kurum'un sarı kırmızılı camia ile ilişkisinin 7-8 sene öncesine dayandığını ve 6 Şubat deprem felaketinde yakın bir iş birliği yapıklarını dile getiren Özbek, "Sayın bakan, daha önceki icraatlari çerçevesinde gerek Galatasaray, diğer kulüplerle devamlı ilişkide olan, önemli, Türkiye'ye hizmet eden kişiliği var. Dolayısıyla sayın bakanla bizim Galatasaray olarak buluşmamız bundan 7-8 sene evveline kadar gidiyor. Özellikle kendisinin 6 Şubat'taki deprem felaketinde çok yakın iş birliğimiz oldu" şeklinde konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek: Murat Kurum İstanbul için bir şans

"SAYIN BAKAN İSTANBUL İÇİN BİR ŞANS"

Açıklamasının devamında Kurum'dan özgüyle bahseden Özbek, "Depremin 1. gününden itibaren bölgedeydik, sayın bakanım da oradaydı. Galatasaray'ın yapması gerekenleri her gün kendisiyle istişare ettik. Orada verdiğimiz hizmetin öncülüğünü kendisi yaptı. Konteyner kent yaptık. Şu anda yaşam orada devam ediyor. Bölgeden verilen göç sebebiyle kalıcı konutun önemini söyledi, biz de 300 konutun yapımını üstleneceğimizi söyledik ve protokol yaptık. Sayın bakanımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Sayın bakanımın İstanbul'a bakış açısını çok iyi biliyorum. Kendisiyle defalarca bunları konuşma fırsatımız oldu. Şahsi kanaatim, sayın bakanın İstanbul için bir şans olduğunu, faaliyetlerini özellikle İstanbul'un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden ben son derece eminim" dedi.

Haberler.com / Bilal Ceran - Spor

Dursun Özbek Galatasaray Murat Kurum İstanbul Politika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (100)

Ali :

Galatasaray'ın başında olmaması gereken bir zat.

874
582
yanıtYanıtla
JY:

YALAKALIKDA CAG ATLAMAK DENIR BUNA.

839
438
yanıtYanıtla
Ünsal Erol:

Ali Koç imama destek verdiğin de yalaka olmuyor da Özbek verince mi yalaka oluyor

yanıt608
yanıt458
Kemal Gocer:

Neden zorunamı gitti Ali koç tribünleri bagırtıyordu ya .

yanıt199
yanıt111
Cengizhan Çoban:

Ali Koç un desteği de yanlış...Eğer bir kurumu temsil ediyorsan desteklediğiniz o kurumun bütün fertleri desteklemiş gibi olur..O yüzden bu konumdakiler şahsi fikirlerini kamuoyuna yansıtmamali ...Ama bu ülkede çok zor...

yanıt9
yanıt1
Doğuş:

Bizi fenerli yapmaya gayret ediyor.

593
373
yanıtYanıtla
Hasan Issız:

Ali Koç İmamoğlu diye bağırtırırken Galatasaraylı değildisen bugünde Galatasaraylı değilsin.

yanıt23
yanıt23
mahmut:

Bu da bu ülkenin bir vatandaşı görüşünü belitmesi gayet doğal. katılmayabilirsin saygı duyacaksın. Saygı duymayı bilmeyen zavallılar saldırgan tutum sergiliyor.

432
299
yanıtYanıtla
Fatih Apaydın:

akıllı

yanıt98
yanıt74
haylaz_7367:

Kütüphanede çorba, sahi bu hafta hangi çorba var

yanıt116
yanıt43
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title