Haberler

    Galatasaray'ın yeni forması tartışma yarattı: Parçalı değil paramparça

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın tanıtımını gerçekleştirdiği yeni sezon formaları, sarı-kırmızıya gönül verenler arasında fikir ayrılığı yarattı. Galatasaray'a gönül vermiş ünlü isimlerden bazıları formaları çok beğendiğini söylerken, bazıları ise beğenmediklerini ifade etti.

    Galatasaray yeni sezon formalarını satışa çıkardı. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada; formaların yeni dizaynında alevden ilham alındığı belirtilerek, "Sarı ve kırmızının buluştuğu parçalı çizgisi, Galatasaray taraftarının takımla buluşmasından çıkan alevi temsil ediyor. Yeni tasarım, parçalının taraftarın tutkusunu ve ateşini tam yansıtması amacını taşıyor" denildi.

    Nike mağazalarının yanı sıra gsstore.org ve nike.com'da 279.90 TL'den satışa sunulan formalar taraftarlar arasında fikir ayrılığı yarattı.

    İşte Galatasaraylı ünlü isimlerin yeni formalar hakkındaki görüşleri;

    AYŞEGÜL ULUÇ BULUT (MODA BLOGGER): CESUR AMA GÜZEL BİR TERCİH

    Her sene olan ve taraftarın da istediği, Galatasaray ruhunu yansıtan parçalı formayı bu kez klasik değil, yenilikçi görmek şaşırtıcı. Eminim ki ilk etapta taraftarlar bu formayı yadırgayacak ama bu tip düzensiz çizgiler moda dünyasında da bu yıl sıklıkla tercih edildi. Bence bu tasarım, cesur ancak güzel bir tercih. Deplasman formasına gelince... Dünyada spor kulüpleri forma satışlarını normal tişört dizaynına göre de hazırlıyor. Bu siyah formanın, forma olmaktan çok bir kıyafeti de tamamlayacak şekilde tasarlanması da çok zekice.

    BEHZAT UYGUR (OYUNCU): FORMAMIZ PARÇALI DEĞİL, PARAMPARÇA OLMUŞ

    Bu sezon kalbimiz paramparçaydı. Yapılan haksızlıklardan, bu haksızlıklara karşı yeteri kadar ses çıkmamasından ve futbolun ötesinde yaşanan olaylardan... Formamız parçalı değil paramparça olmuş anlaşılan... Her formayı değiştirebilirler ama parçalı formaya dokunulmamalı bana göre çünkü parçalı forma her zaman G.Saray için çok ama çok önemlidir. Forma kadar önemli olan o forma için mücadele edecek, ruhunu taşıyabilecek oyunculara sahip olmak.

    CEYHUN YILMAZ (KOMEDYEN): PARÇALI HER ZAMAN KALMALI

    Başka forma olmasına, turuncu, siyah olmasına bir lafım yok. Yeter ki parçalı formamız her sene klasik şekilde aynı kalsın ve satışa çıksın. Yoksa çıkmayacak ise ve o klasiği bu hale getirmişler ise çok üzüldüm. Kendimize ait bir şeyi dahi koruyamayacak mıyız? O parçalıyı taraftara vereceksin. Üzücü yani. Bu arada formaların 279 TL olduğunu gördüm! Herhalde futbolculara satacaklar!

    İBRAHİM BÜYÜKAK (OYUNCU): BENCE ŞAHANE OLMUŞ

    Belki alışılmışın dışında bir parçalı formalı dizaynı olmuş. İlk görüşte yadırganabilir ama ben açıkçası çok beğendim parçalı formayı. Bence Galatasaray'ın yeni formalar şahane olmuş.

    HAKAN HATİPOĞLU (OYUNCU): TİŞÖRT OLSA YOK SATAR

    Açık söyleyeyim; o formalar tişört olsa yok satar ancak forma olunca hayal kırıklığı yarattı. Biz Galatasaray forması olarak klasik parçalıyı, Metin Oktay formasını görmek isteriz. Sarı kırmızı tişört olsa çok güzel. Çok beğenmedim ancak yine de Galatasaraylı olduğumuz için birer tane alacağız. Tişört olsa çok güzel. Standartların içinde bir şey olsun isterdik.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Ali Naci Spor Haberler

    500

    Yorumlar (13)

    Cibilik:

    Muslera nın giydiği sanki deprem dalgası gibin.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    formamı?:

    bu forma mı ben tişort zannetim

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Tim0135:

    Allahım bu Nike den bizi kurtar artık, mis gibi Puma varken!

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Her sezon başı:

    her takımda aynı hikye. Kabak tadı verdi artık

    1
    0
    yanıtYanıtla
    ELMADAĞLI:

    FORMA DEĞİLDE TASARIM KALP KRİZİ GEÇİREN BİRİNE ÇEKİLEN EKG GİBİ OLMUŞ

    0
    1
    yanıtYanıtla
    KUMLUCALI UĞUR:

    Açık söyleleyim: olmamış. Forma değilde sanki bir Boyacının boya yaparken üzerine döktüğü boyanın dışa vurulmuş hali gibi. Sen sanattan anlamazsın demeyin, iyi anlarım. vakit varken değiştirilsin.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    komodo:

    muslera ve emre nin üzerindeki şeylere güzel diyenleri ; bir resim serisinde anlamsız rasgele sallanmış fırça darbelerine kimsenin anlamadığı ama anlar gibi yaptığı entel dantel kelimeler sarfedip övgüler yağdıranlara benzetiyorum. Bune ya gs tarihinin en kötü forması olur bunlar.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    aslan:

    şaka mı bu düz parçalıya ne oldu

    1
    0
    yanıtYanıtla
    MERT:

    Abi niye bu kadar zorluyorsunuz ya. . Porto''nun, M. Uni. Juve''nin klasik formalarının dışına ben pek çıktıklarını görmüyorum. . Daha bir çok ünlü takım sayabilirim size. . Nedir bu moda ayakları yav. Formaları böyle yaptığınızda kapış kapış mı gidiyor. . . Büyük takımlar gelenekleri neyse ondan kolay kolay uzaklaşmazlar ve belli bir forma çizgisinin dışına çıkmazlar. . şu formaları dışardan veya içerden birisine sorsanız GS forması diyemez. .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Fanatik:

    Aynen arkadaşım kesinlikle haklısın. Formaların her yıl değişmesinin sebebi aç gözlü kulüp başkanlarıdır. Yeni formaları satmak için gayret ediyorlar. Öteki türlü, kimse her sene yeni forma almaz. Durum bu olunca koskoca GS forması, taraftar tshirt''ü gibi olur!

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title