Haberler

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan taraftarın "Emekli ol" çağrısına tepki gösterdi

Güncelleme:

Kupada 1-0 kazanılan Darıca Gençlerbirliği maçında etkisiz bir performans sergileyen Arda Turan'a sarı kırmızılı taraftar "Emekli ol" çağrısı yaptı. Arda, taraftarın bu çağrısına "Kupa maçına bile konuşur olmuşsunuz. Hastalıktan çıktık, yandık bu sosyal medyayla..." ifadesiyle tepki gösterdi.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Darıca Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup edip tur atlasa da futbolcular vasat bir oyun sergiledi.

Sarı kırmızılıların kaptanı Arda Turan da gösterdiği etkisiz performansla taraftarın tepkisini çekti. Nitekim maç sonrası sosyal medya üzerinden 33 yaşındaki futbolcuya bir taraftar, "Emekli ol" çağrısı yaptı.

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan taraftarın 'Emekli ol' çağrısına tepki gösterdi

EMEKLİLİK ÇAĞRISINA KORONALI GÖNDERME

Taraftarın "Emekli ol kaptan pas atarken bile istemiyorsun" şeklindeki yorumuna Arda Turan, "Kupa maçına bile konuşur olmuşsunuz. Hastalıktan çıktık, yandık bu sosyal medyayla..." cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Darıca Gençlerbirliği Galatasaray Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

AA:

GS DEGILIM AMA SADECE ARDAMI BATTI GÖZE.

8
3
yanıtYanıtla
ZamaZam ZamlaraZam:

Memleket batmış akşam olunca insanlar ne yapsak ne yesek ucuza bunun derdinde siz daha taraftar olarak onu bunu zengin edin sonra da laf edin futbolcuya. Bırakın kardeşim futbol nedir ya. Gerçekleri görün uyuşturmayın beyninizi. Zengin işte adam sana bana laf söyler. Onu zengin eden yine biziz... Yolda görsen selam vermeyeceğin arda sana böyle laf yapar

8
2
yanıtYanıtla
SMMM:

SEN NE DİYOSUN YA

yanıt2
yanıt2
Ziyaa:

Taraftar haklı! Artık oynayamıyorsun. Jübileni yap , bırak git.

5
5
yanıtYanıtla
GERÇEK GALATASARAYLI:

ARDA KADAR BU KLÜPTE DEĞERİNİZ VARMIKİ KONUŞUYORSUNUZ. HER OYUN BÜTÜN MAÇLARDA İYİ PERFORMANS GÖSTERECEK BİR TANE OYUNCU VARMIDIR. BOŞ YAPMAYIN

6
4
yanıtYanıtla
Ismet:

Size soyledim bu adamdan hayir gelmez iste hala iltimas oluyor Fatih aldi takima acaba Arda aldigi para ile bir ilisigi olabilir komisyonmu oduyor Fatihbe acaba kimbilir gs adla Arda yi almiyacakti bu adamdan zarardan baska birsey gelmez Arda mahalle maci bile oyniyamaz futbol kalmamis kimse istemiyor gs niye aldi zaten gitti avrupada bir bok olmadi rezil oldu zaten ahlaksiz biri gs bosu bosuna para harciyor sanki cok para var

1
4
yanıtYanıtla
Ölümüne cimbom:

Barçaya gitmiş adama çöp diyosaniz sizin ufacık bile olsa futbol bilginizden şüphe ederim

yanıt3
yanıt1
mhs:

Akşamki seyrettiğim Arda çok kötüydü vasat bile değildi vasatın altındaydı. GS nin iyi bir Ardaya ihtiyacı var. İnşallah kısa zamanda toparlanır.

3
2
yanıtYanıtla
BÜYÜK RESİM:

ATİBA BİLE DAHA DÜZGÜN MESAJ ATIYOR KAPTAN SEN CİDDEN EMEKLİ OL

3
1
yanıtYanıtla
MEMET33:

SANKİ SADECE ARDA EN AZ 5 FUTBOLCU AYAĞINA GELEN TOPU BEKLETMEDEN PAS YAPAMIYOR ALIYOR AYAĞININ ALTINA 3-5 SANİYE SAĞA SOLA BAKIP ATIYOR. O KADAR YAVAŞ TOP OYNADILAR Kİ, EN KÖTÜ TAKIMLARA BİLE PENALTISIZ GOL ATAMAZDIK ZATEN. 3 TANE EL FRENİ VAR TAKIMDA VE FATİH TERİM GÜYA İMPARATOR BUNLARI İZLİYOR BENİM GİBİ. . . .

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title