Haberler

Galatasaray'dan sol beke Tangocu! Messi'nin can ciğer dostu geliyor

Güncelleme:

Galatasaray, Lyon forması giyen Arjantinli sol bek Nicolas Tagliafico'yu kadrosuna katmak için harekete geçti. Messi'nin kaptanlığını yaptığı Arjantin Milli Takımı'nda da forma giyen 31 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Fenerbahçe ile kafa kafaya şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, sol bek için aradığı ismi buldu. Sarı-kırmızılılar, Lyon forması giyen Arjantinli Tagliafico'yu renklerine bağlamak istiyor.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Fransız basınında yer alan habere göre, Galatasaray, Tagliafico'nun transferi için Lyon ile görüşmelere başladı. Sarı-kırmızılıların kadrosuna katmak istediği Arjantinli sol bekin piyasa değeri ise 8 milyon euro.

Galatasaray'dan sol beke Tangocu! Messi'nin can ciğer dostu geliyorMessi-Tagliafico

1 KEZ GOL KATKISI VERDİ

Tagliafico bu sezon Lyon formasıyla 17 maça çıktı. 31 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Arjantin Lyon Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

MoonShine:

Artık potansiyal li genç oyuncular alıp parlatıp satan bir kulup olma zamanı gelmedi mi?

27
0
yanıtYanıtla
Nail Şirin:

31. yasındaki topçuyu napacaksın birde 8milyonmuş piyasası. komple zarar 1 milyona geliyorsa gelsin. zaten 2 sene sonra 1 milyona zor satarsın.

9
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title