Haberler

Bir Aziz Yıldırım vakası da G.Saray'da ortaya çıktı! Eski başkanlar şimdilerde aynı kaderi paylaşıyor

Güncelleme:

Dün akşam yaşanan ağır PSV yenilgisinden sonra Galatasaray'da sular kaynadı. Eski Başkan Mustafa Cengiz'in Fatih Terim hakkında kullandığı sözler yeniden gündeme taşındı. Cengiz adına açılan hashtage kısa süre içinde yorum yağarken, Mustafa Cengiz'in iyi bir başkanlık yaptığına ve Fatih Terim'le yaşadığı gerilimde haklı olduğuna dair yorumlar yazıldı. Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ve Mustafa Cengiz'in aynı kaderi paylaştığı şeklinde de benzetme yapıldı.

Twitter'da Mustafa Cengiz adına açılan hashtage yorum yağdı. Eski başkan Cengiz'in, FFP engelini kaldırdığı ve finansal anlamda Galatasaray'ı bir nebze düzlüğe çıkarttığına dair yorumlar yapıldı. Fatih Terim ile ilgili kullandığı sözleri haklı bulanlar da vardı.

"KENDİSİNİ BAŞKAN ÜSTÜ GÖRÜYOR"

Mustafa Cengiz başkanlığının son günlerinde, "Fatih hoca kendisini başkan üstü görüyor. Burada ya başkan gider ya da hoca gider. Gelecek başkan da Fatih Terim'in dediğini yapacak. Çünkü kendisini başkan üstü görüyor. Galatasaray'da bu tercih, bir tercih seçimi olmayacak. Galatasaray kendi kendini test edecek. Galatasaray vefakar mı, Galatasaray'da aidiyet var mı, Galatasaray takdir mi eder nankör müdür teşekkür mü eder? Galatasaray kendi kendini test edecek.

'Fatih Terim büyüktür Galatasaray', 'Galatasaray kırmızı çizgimiz' Ya yönetim kim? Yönetim, genel kurulun seçtiği idare. Sen yönetim kuruluna hakaret ediyorsun, ey Fatih Terim! Ey adaylar siz Fatih'e mi yetki istiyorsunuz, bu kefaletleri üstünüze almayı mı?" diye konuşmuştu.

KÖTÜ SONUÇLARDAN SONRA AZİZ YILDIRIM PAYLAŞIMLARI

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın kulüpteki son günleri de sancılı geçmişti. Yıldırım da Mustafa Cengiz gibi sert ve ağır üslubu yüzünden taraftarla arası açılmış, istifası istenmişti. Mustafa Cengiz de görevinin son günlerinde adeta 'istenmeyen adam'dı. Fakat şu anda destekçileri artmış durumda.

Aziz Yıldırım, "Yarın buradan üzülerek gidersiniz, bakın söylüyorum. 20 sene bu kulübe hizmet ettim, ayıp oluyor" ifadeleri, Ali Koç döneminde yaşanan kötü sonuçlardan sonra sık sık sosyal medyada dolaşmıştı.

İşte sosyal medyadaki yorumlar:

Bir Aziz Yıldırım vakası da G.Saray'da ortaya çıktı! Eski başkanlar şimdilerde aynı kaderi paylaşıyor

Galatasaray'da da Aziz Yıldırım vakası yaşanıyor! Eski Başkan Mustafa Cengiz'e destek yağıyor

Galatasaray'da da Aziz Yıldırım vakası yaşanıyor! Eski Başkan Mustafa Cengiz'e destek yağıyor

Galatasaray'da da Aziz Yıldırım vakası yaşanıyor! Eski Başkan Mustafa Cengiz'e destek yağıyor

Galatasaray'da da Aziz Yıldırım vakası yaşanıyor! Eski Başkan Mustafa Cengiz'e destek yağıyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Aziz Yıldırım Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (1)

Eren İsmail:

Adam haklı. Fatih hoca oortami kurmuş orayı artık ikramiye olarak görüyor yardimcilarida boş durmakdan iyidir misali. Transfer istiyorsunuz elindeki futbolcular yıllardır bir gram ilerleyemedi.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title