Haberler

G.Saray - G.Antep maçında gözden kaçan pozisyon: Günay Güvenç'in de 6 saniye kuralını ihlal ettiği ortaya çıktı

Güncelleme:

Süper Lig'e puan kayıplarıyla geri dönüş yapan Galatasaray'ın kalecisi Okan Koçuk'a Gaziantep maçında uygulanan 6 saniye kuralı gündemden düşmezken, Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç'in de maçta aynı hatayı yaptığı fakat bu pozisyona düdük çalınmadığı ortaya çıktı.

Galatasaray- Gaziantep FK maçında çokça tartışılan kalecinin topu elinde tutma süresi ile ilgili çok ciddi bir ihlal daha yapıldığı ortaya çıktı. Gaziantep kalecisi Günay Güvenç'in maçın 32 ile 33. dakikaları arasında topa tam 17 saniye sahip olduğu ortaya çıktı.

MAÇA DAMGA VURAN KARAR

Galatasaray'ın Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantep FK ile 3-3 berabere kaldığı maçın son saniyelerinde Galatasaray kalecisi Okan Koçuk'a uygulanan 6 saniye cezası maça damga vurdu. Maçın hakemi Alper Ulusoy, Galatasaray kalecisi Okan Koçuk'un topu ceza sahasında altı saniyeden fazla tuttuğunu söyleyip endirekt serbest vuruş verirken, Gaziantep ekibi endirekt serbest sonrası kazandığı penaltıyla 1 puanı kurtardı.

Maçın ardından da devam eden tartışmalarda dikkat çekici bir detay ortaya çıktı. İddiaya göre Gaziantep kalecisi Günay Güvenç de dün oynanan maçın 32 ile 33. dakikaları arasında topu tam 17 saniye oyuna sokmadı ancak hakem Alper Ulusoy düdük çalmadı.

31.53'TEN 32.11'E

Yayıncı kuruluşun görüntüleri izlendiğinde Günay, skorbord 31.53'ü gösterirken yatarak topa sahip oluyor. Pozisyonun devamında yayıncı kuruluş Mariano'nun şutunu gösteriyor. Günay Güvenç, degaj yaptıktan sonra yayıncı kuruluş pilot kameraya geçtiğinde ise meşin yuvarlağın havada olduğu ve sürenin 32.11'de olduğu belirtildi.

G.Saray - G.Antep maçında gözden kaçan pozisyon: Günay Güvenç'in de 6 saniye kuralını ihlal ettiği ortaya çıktı

G.Saray - G.Antep maçında gözden kaçan pozisyon: Günay Güvenç'in de 6 saniye kuralını ihlal ettiği ortaya çıktı

FEDERASYONA İLETİLECEK

Galatasaray'ın görüntüleri incelediği ve aynı maç içinde yaşanan aynı pozisyonu hakem Ulusoy'un farklı yorumladığı yönündeki şikayetini TFF'ye ileteceği öğrenildi.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Günay Güvenç Galatasaray Okan Koçuk Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (27)

HIZLI JOE:

KURAL UYGULANDI DİYE FATİH TERİM NEDEN TV DE AĞLADI BİR TÜRLÜ ANLAMADIM. .

3
12
yanıtYanıtla
URFA:

6 Saniye kuralı var fakat 11 yıldır uygulayan hakem olmadı. En son 2009 da Galatasaray Rize maçında UYGULANMIŞTI. Zaten maç bitmişti. Demek ki hakem son dakikalarda bir şeyler bulmaya çalışmış, ve bulmuş ta.

yanıt3
yanıt1
murat:

hızlı joe az beynini kullan kimse kurala itiraz etmiyor. 11 yıldır uygulanmayan ve 11 yıldır binlercekez ihlal edilen kural neden son dakika veriliyor angut

yanıt3
yanıt1
CARLOS:

Galatasarayı hakemler şampiyon yapıyor diyenlere bu maç özenle izlettirilip, anlatılmalı. Başakşehiri 2 senedir şampiyon yapamayan federasyon bu sene oldukça kararlı.

10
3
yanıtYanıtla
roberto:

yıllarca biz, cinconu şampiyon yapanlara bas bas bağırırken nerdeydiniz şimdi trabzon şampiyon yapılacak diye ağlamayın.

yanıt2
yanıt5
1234:

TFF Değil hocanıza şikayet edin.

1
8
yanıtYanıtla
Trzz:

Trabzon bu sene şampiyon yapılacak futboldan biraz bile anlayanlar bunu gorur

8
0
yanıtYanıtla
Kürşat:

Ya bırakın bunları, adamların jeneriklik gölü itiş kakışa faul denip iptal edildi. Onu neden konuşmuyorsunuz?

1
6
yanıtYanıtla
ne malüm?:

topu tuttuğu ne malüm? belki bırakıp gerilip vurdu?

2
5
yanıtYanıtla
Basit:

Tekrarı var izlersen sende anlarsın gerçekler işinize gelmiyor. Hakemin çifte standart yapma lüksü olamaz birine vermeyip diğerine vermek olmaz. Bu dünyanın öbür dünyasıda var hakemler dünya para alıyor adeletiyle hakkı sağlaması gerekir.

yanıt3
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title