Haberler

G.Saray efsanesi Tugay Kerimoğlu'ndan sert eleştiri: Dubai'de değil, tesislerde yatmalısınız

Güncelleme:

Sarı-Kırmızılı takımın efsane oyuncularından Tugay Kerimoğlu, yayıncı kuruluşta yorumcu olduğu maç sonu programda Galatasaray'ın oyuncularını sert eleştirdi. Kerimoğlu, "Şampiyonluğa oynalınan senede bu kadar problem varken Dubai'yi mi tercih edersiniz, yoksa tesisleri mi? Virüse yakalanma ihtimalleri var. Bir oyuncu bunu düşünmek zorunda" dedi.

Hatayspor'dan 3-0'lık skorla İstanbul'a dönen Galatasaray'a ağır eleştiriler geldi. En dikkat çekenlerden birisi ise yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Sarı-Kırmızılılar'ın efsanesi ve bir dönem de takımda antrenörlük yapan Tugay Kerimoğlu'ndan geldi. Kerimoğlu, oyuncuların koronavirüs döneminde izinlerini Dubai'de geçirmesine eleştiri getirdi.

G.Saray efsanesi Tugay Kerimoğlu'ndan sert eleştiri: Dubai'de değil, tesislerde yatmalısınız

"HAKLARIDIR AMA DÜŞÜNECEKSİNİZ"

Kerimoğlu, "Şampiyonluğa oynadığınız senede problemler varken tatil beldesi olarak Dubai'yi mi tercih edersiniz, yoksa tesisleri mi? Ne kadar cezalı olursan ol, ne kadar sakat olursan ol. Benim tarzım o değil. Benim tarzım İstanbul dışına çıkmak değildir. Yapabileceğim çalışmayı yaparım. Tabii ki haklarıdır, farklı bir lig oluyor, yoruluyorlar, ona da bir saygısızlığım yok ama cezalı da olsanız gittiğiniz bir yerde virüse yakalanma ihtimaliniz var. Döndüğünüz maçta oynamama ihtimaliniz var. Bunu bir oyuncu düşünmek zorunda" diye konuştu.

G.Saray efsanesi Tugay Kerimoğlu'ndan sert eleştiri: Dubai'de değil, tesislerde yatmalısınız

"ARTIK MAZERETİ YOK"

Sözlerini şöyle sürdürdü Kerimoğlu: Galatasaray iki tane kredisini kaybetti. Bu saatten sonra o vardı, bu yoktu değil tamamen şampiyonluk mentalitesinin sahada yüzde yüz etkili olmak zorunda, hangi oyuncu oynayacaksa. Bir şeylerin mazereti kalmadı. 9 maç kaldı. Nasıl 8 puanlardan gelip şampiyon olduysanız, bazı şeylerin karşılığını fedakarlık olarak vermeniz lazım.

G.Saray efsanesi Tugay Kerimoğlu'ndan sert eleştiri: Dubai'de değil, tesislerde yatmalısınız

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tugay Kerimoğlu Gheorghe Hagi Galatasaray Hatayspor Falcao Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (3)

Halit Dursun:

eeee son 7 sezonda 34 kere tribpne atilan hocayi neyleyim degilmi ???

8
4
yanıtYanıtla
Ahmet Yavuz:

SAYIN TUGAY BEY ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOR.GS. DA YÖNETİM BOŞLUĞU VAR DİSİPLİN YOK PARA YOK. FATİH HOCA KAÇMANIN DERDİNDE. BİR SÜRÜ GEVŞEĞİ DOLDURDU. TAKIM RUHU SAVAŞAN ADAM YOK. FATİH HOCA HAK ETTİ.KULÜBÜ BATIRDI.KENDİNİ SIFIRLIYOR.

3
2
yanıtYanıtla
pentakill lol:

o değilde bi fenerbahçeli olarak galatasarayda muslera ve tugay kerimoğlu çok iyi insanlar seviyorum yani. diğerleri çöp :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title