Haberler

"G.saray'dan İyi Değil, Çok Daha İyiydik"

Beşiktaşlı futbolcular, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.

Beşiktaşlı futbolcular, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti. Siyah-beyazlı oyunculardan Simao, Cenk Gönen, Burak Kaplan, Muhammed Demirci ve Mehmet Akyüz ile kulüp doktoru Devrim Urgun, Fulya'daki Acıbadem Hastanesi'nin Sporcu Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ederek, bilgi aldılar. Futbolcular, spor hekimi Tolga Aydoğ'dan merkezdeki aletlerle ilgili bilgi edindiler. Genç oyuncu Muhammed Demirci ise bazı aletleri deneyerek görüntü verdi.

Ziyaretle ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Simao Sabrosa, Süper Final'deki Galatasaray maçı öncesinde de açıklamalarda bulundu. "Bugüne kadar çok fazla sıkıntı yaşadık. Ancak bu sıkıntıların sonunda da Trabzonspor ile ligi neredeyse aynı yerde bitirdik. Bunun da açıklaması çok sabit, çünkü Trabzonspor ile biz bir çok maçı geride bıraktık. Diğer rakiplerimiz ise daha az maç oynadılar. Ancak şimdi aynı seviyedeyiz ve ne yapabileceğimizi biliyoruz. İşleri iyi yaptığımız sürece de her takıma karşı galip gelebileceğimizi biliyoruz." Simao geçtiğimiz günlerde yaşanan teknik direktör değişikliğinin takımı pozitif etkilediğini belirterek, "Teknik direktör değişiklikleri takımları genel olarak pozitif yönde etkiler. Motivasyonlarını kaybetmiş oyuncular tekrar motive olurlar. Oynayan oyuncularda yerlerini korumak için ayrı bir efor sarf ederler. Biz şuan çok iyi çalışıyoruz. Süper Final için iyi hazırlandığımı düşünüyorum. Bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray dinlenerek çok rahat sezon geçirdiler. Ancak bizim dinlenmeye vaktimiz yoktu. Şu anda iyi çalışıyoruz ve sonucunu da alacağımıza inanıyoruz. Benim de bir sakatlığım vardı. Ancak düzeldim. Yarın büyük ihtimalle sahada yer alacağımı düşünüyorum. Ben maçların öneminin farkındayım. Yarında Süper Final'e iyi bir başlangıç yapmaya çalışacağız" diye konuştu. Portekizli oyuncu bu sezon Galatasaray ile oynadıkları her iki maçta da iyi oynamalarına rağmen galip gelemediklerini, ancak yarın kazanma zamanlarının geldiğini söyledi. Kendisine sorulan soruya Türkçe 'İnşallah' diyerek başlayan Simao, "Bu sezon oynadığımız ilk maçta biz Galatasaray'dan iyi değildik, çok daha iyiydik. O gün çok iyi oynadık ancak golü atamadık. Gol atamayınca da galibiyeti alamadık. İkinci maçta da son dakikada golü kaçırdık ve dönen top gol oldu. Orda da çok iyi mücadele etmiştik. Artık yarın kazanma zamanı geldi" ifadelerini kullandı

Kaynak: Sporx.com / Spor

Trabzonspor Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title