Haberler

Futbol dünyası yasta! Genç yıldız trafik kazasında hayatını kaybetti

Güncelleme:

Borussia Mönchengladbach'ın 20 yaşındaki savunmacısı Jordi Bongard, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Konuya ilişkin açıklama yapan Alman ekibinin sportif direktörü Roland Virkus, "Korkunç haberi alınca hayretler içinde kaldık" ifadelerini kullandı.

Futbol dünyasını kahreden haber Almanya'dan geldi. Borussia Mönchengladbach'ın altyapısında forma giyen ve A Takıma çıkmak için gün sayan 20 yaşındaki futbolcu Jordi Bongard hayatını kaybetti.

"BU SABAH KORKUNÇ HABERİ ALDIK"

Alman ekibinin sportif direktörü Roland Virkus yaptığı açıklamada, "Bu sabah bu korkunç haberi aldık ve hayretler içinde kaldık. En derin duygularımız ve düşüncelerimiz Jordi'nin ailesiyle birlikte" ifadelerini kullandı.

Futbol dünyası yasta! Genç yıldız trafik kazasında hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Borussia Mönchengladbach Almanya Haberler

500

Yorumlar (2)

Mete HAN:

Ölüm gence kocaya gelmiyor.Hepimizin gideceği yer orası!

4
1
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Ne kadar büyük haber. Sağımızda, solumuzda; doğumuzda güneyimizde, kuzeyimizde savaş var, masumlar ölüyor. Ekonomimiz çökmüş, ay sonu gelmiyor, bittik. Çok üzüldük ya. Hakikatten çok üzüldük. Ne kadar önemli bir haber!

1
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title