Haberler

Ferhan Şensoy'un cenazesinde çirkin saldırı! Tabuttaki bayrağı gören holiganlar hadlerini aştı

Güncelleme:

Usta sanatçı Ferhan Şensoy, dün Teşvikiye'de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Büyük ustanın Galatasaray bayrağına sarılı tabutu Teşvikiye Cami'nden çıkarılırken, 4 kişilik bir grup "Beşiktaş" sloganları atarak kalabalığın üstüne yürüdü. Darp edilmekten son anda kurtarılan 4 kişi gözaltına alınarak Harbiye Polis Merkezine götürüldü. Burada ifadesi alınan şahıslar, "Ferhan Şensoy olduğunu bilseydik yapmazdık" dedi.

Türk tiyatrosunun usta ismi, sinema ve televizyon oyuncusu Ferhan Şensoy, iç kanama nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şensoy, dün İstiklal Caddesi'ndeki Ses Tiyatrosu'nda düzenlenen törenin ardından Teşvikiye'de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Büyük ustanın cenazesinde ise büyük bir saygısızlığa imza atıldı.

"FERHAN ŞENSOY OLDUĞUNU BİLSEYDİK YAPMAZDIK"

Sabah'ın haberine göre; cenaze aracı camiden çıktığı sırada tabutun üzerinde Galatasaray bayrağını gören 4 şahıs Beşiktaş lehine sloganlar atmaya başladı. Kalabalığa doğru ilerleyen dört kişi cenazedeki vatandaşlar tarafından darp edilmek istendi. Polis araya girerek şahısları gözaltına alıp Harbiye Polis Merkezine götürdü. 4 kişinin ifadesinde "Ferhan Şensoy olduğunu bilseydik yapmazdık, çok üzgünüz" dedikleri öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ferhan Şensoy Galatasaray Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (21)

murat taşkan :

her fırsatta ezikliğinizi acizliğinizi belli etmeyin bu kadar,ama bjk küçüktür mide bulandırır

77
29
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Allah insanımıza akıl fikir versin. Hicbiryerde, trafikte, sokakta, sıraya girilen yerlerde hicbiryerde saygı yok insanimizda. Çok ahlaksız saygısız bencil bir toplum olduk. İnsanımız gerçekten yobaz cahil.

91
3
yanıtYanıtla
Murat Karataş:

Bu yüzden Fener Gs rekabetine katılamıyolar küçük beyinliler.

76
18
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Cehalet: İnsanlığa hiç bir faydası olmayan ama bedava dağıtıldığı için pek çok kişi tarafından hemen alınan bir yaşam biçimidir. bedava diye cahil olmayın, cehalet sizi rezil eder ama siz başarı zannedersiniz.

90
1
yanıtYanıtla
User 1234:

Ne yani baska bir insanin cenazesi olsa yapabilirsiniz böyle bir rezilligi öylemi. Besiktas taraftarı kadar saygısız,hadsiz,bilinçsiz davranan insan görmedim ne çekiyorsanız hemen bırakın insanlıgınızı kaybediyorsunuz. Sizinle aynı takımı tutmadıgı için cenazeye dahi katlanamıyorsunuz keske polislerden önce oradaki acılı insanlar size güzel bir ders verseydi. Yazık

77
14
yanıtYanıtla
SEMRA DURUK:

Cezasız kalmamalı artık bütün terbiyesizlikler cezasız kaldığı için toplum çirkinleşmeye başladı ferhan sensoy olmasa ne olur cenazeye yapılırmı utanmazlar benim cenazem olsa yapacaksınız yani ahlaksızlar

86
1
yanıtYanıtla
Murat Karataş:

Ulan ferhan şensoy olsa ne olur olmasa ne sizin zihniyetiniz bu.arkadaşın dediği gibi Sekizzztaş sinek gibi küçüktür.ama çok mide bulandırır.

71
13
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

tiyatro devam ediyor devami cehennemde kabirde

5
50
yanıtYanıtla
songül zeybekgil:

Kendini Allah yerine koymuşsun. Kararını vermişsin.

yanıt32
yanıt2
Vatandaş :

Sen kimsin, hangi sıfatla bu kelamı edebiliyorsun?

yanıt18
yanıt1
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title