Haberler

Fenerbahçeli eski futbolcu Sezer Öztürk trafikte silahıyla dehşet saçtı: 1 ölü, 4 yaralı

Güncelleme:

Olay, 19 Eylül Pazar günü akşam 17.30 sıralarında Çekmeköy'de Şile otoyolu Paşaköy mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Halil İbrahim S. (24) babası, ağabeyi ve arkadaşlarıyla Paşaköy mevkine mangal yapmaya geldi. Patika yolun kenarına araçlarını park eden grup mangal yapmaya başladı. İddiaya göre, yabancı plakalı araçla gelen Fenerbahçeli eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadaşı patika yoldan aracıyla geçmek için yol istedi.

Fenerbahçeli eski futbolcu Sezer Öztürk trafikte dehşet saçtı: 1 ölü, 4 yaralı

YOL VERME TARTIŞMASI

Halil İbrahim S. yol vermek istediği sırada ikili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma alevlenerek kısa sürede kavgaya dönüştü. Sezer Öztürk'ün arkadaşı ve Halil İbrahim S.'nin ailesi ve arkadaşlarının katılmasıyla kavga büyüdü. Yaşanan arbedede Halil İbrahim S. kaçarak vatandaşların bulunduğu alana girmeye çalıştı. Lüks otomobilinden ateş açan Sezer Öztürk hızla olay yerinden uzaklaştı. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada Halil İbrahim S. hayatını kaybetti. Baba Haydar G., ağabey Duran S. ve arkadaşları Sezgin Y. ile Metin A. ise yaralandı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, hayatını kaybeden Halil İbrahim S.'nin kurşunlardan kaçmaya çalıştığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Fenerbahçeli eski futbolcu Sezer Öztürk trafikte silahıyla dehşet saçtı: 1 ölü, 4 yaralı

Öte yandan, hayatını kaybeden Halil İbrahim S.'nin evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Halil İbrahim S.'nin Nişantepe mezarlığına defnedildiği belirtildi. Yaralanan vatandaşların ise hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

"SİLAHI ÇATIR ÇATIR SIKMAYA BAŞLADI"

Olayı gören mahalle sakini, "Ölen arkadaş buradan koşmaya başladı, onları kovalamış. Öldüren kişi araçla geldiği ortak noktada karşılaştılar. Ölen kişi kaçmayı başlayınca gürültüye dışarı çıktık. "Siz karışmayın, sizlik bir durum yok, hedefim o" dedi. Silahı çatır çatır sıkmaya başladı, adamı öldürdü. Her şey bir anda oldu ne olduğunu anlayamadık. Planlı projeli bir olay, adamı gözümüzün önünde öldürdü. Mahalle ayağa kalktı, 2 el halkın üzerine ateş açtı. Yabancı plakalı aracıyla kaçmaya başladı" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sezer Öztürk Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (14)

Çınar Saraç:

29 yaşında futbolu bırakıp paraya doyan sezer Öztürk bir gram sporcu ruhu yok zaten

84
7
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Bunlara futbolcu deyip para verip zengin edenlerin suçu bunun gibi Türkiye’de yüzlerce var bunlara futbolcu da demem sporcu da

77
8
yanıtYanıtla
ENGİN :

bu kişileri asarak idam edeceksin ki ibretlik olsun. yoksa bu gibi olayları çok duyarız.

70
10
yanıtYanıtla
H.EvreN Durmaz:

Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklisini severim

73
7
yanıtYanıtla
Turgut Aydın:

ölen öldüyle kalır parası olan üç beş ay yatar çıkarrrr

66
13
yanıtYanıtla
Alper Nemli:

Arkadaş neden FENERBAHÇE ismi yazılıyor adam BEŞİKTAŞ 'a top oynamış vb. bir çok kulüpte neden fitil FENERBAHÇEYE yakılıyor anlam veremedim. çekecektir cezasını ama burda bile algı yapılıyor ayıp.

44
9
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Nerede ne kadar FENERBAHÇE düşmanı varsa hepsi Osman Çelebidir.

yanıt5
yanıt9
Alpingo Bey:

Mangal keyfi için Yolu kapatıp uyarınca bıçakla adama saldırıyorlar,silahı görünce Hüseyin bolt gibi koşuyorlar

36
15
yanıtYanıtla
serdar yücel:

Bunlar böyle önce bastırırlar tepki geldimi kaçacak yer ararlar. Diğer ortakları Mehmet beyazkılıç ve Ahmet tamer taşkın hakkında dolandırıcılık tehdit ve imar kirliliğinden davalar açtım hâlâ devam ediyor. Öndeki profillerine aldanmayın,arka profillerini ben çok iyi biliyorum. Firmaları hanlar gyo

yanıt10
yanıt1
Murat Aydın:

Bu nedir ya herkese silah veriliyor arkadaş askerde ve poliste silah olmalı onun haricinde kimseye silah verilmemeli.

43
5
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title