Haberler

Fenerbahçe Kayserispor'u 1-0 Yendi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, evinde Kayserispor'u Robin van Persie'nin golüyle 1-0 mağlup etti.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor'u 1-0 yenerek zirveyi tekrar ele geçirdi.

Karşılaşmaya üstün başlayan taraf beklendiği gibi Fenerbahçe'ydi. Rakibine hiç fırsat vermeyen sarı lacivertliler, Kayseri defansını aşmakta zorlandı. Önemli fırsatlarda da sahneye çıkan Ahamada oldu.

MABIALA KIZARDI

İlk yarının son anlarında maçın kaderini etkileyen pozisyonlardan biri oldu. Sol taraftan kazandığı taç atışını hızlı kullanan Fenerbahçe'de Fernandao, Mabiala'yla girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Maçın hakemi, Mabiala'yı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Aynı anda yedek kulübesinde Kayacan da kırmızı kart gördü.

VAN PERSIE AĞLARI SARSTI

İkinci yarıya fırtına gibi giren Fenerbahçe, 50. dakikada golü buldu. Hasan'ın ortasına ayak koyan 2. yarıda oyuna giren van Persie oldu.

3 haftalık gol orucunu bozan Hollandalı yıldız takımını öne geçirdi. Golden 2 dakika sonra Fenerbahçe bir de penaltı kazandı. Atışı kullanan Fernandao, Türkiye kariyerinde ilk kez penaltı kaçırdı ve farkı ikiye çıkarma şansını tepmiş oldu.

FENERBAHÇE MAÇ FAZLASIYLA LİDER

Karşılaşmanın kalan bölümünde Fenerbahçe baskısı gol getirmedi ve karşılaşma 1-0 sona erdi. Üstüste 3. galibiyetini alan sarı lacivertliler, 59 puanla tekrar liderliğe yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (7)

futbol:

Mac konusulacak aksam degil. Geri kalmislik ve cehaletin oldugu islam ulkeleri Afganistan, Pakistan, irak, Libya, Suriye gibi olduk. Uyan artik hey halkim.

3
2
yanıtYanıtla
yazık edildi güzelim yurdumuza:

Memleket yangın yeri birileri top peşinde, değermi giden canlara .

1
2
yanıtYanıtla
Hakem:

Üc puan Hakemden, kimse kimseyi kandirmasin. Kayserispor 0 -Hakem 1. Hakemin tek bir Fener formasi giymedigi kaldi. Ayip bu kadar da olmaz.

2
1
yanıtYanıtla
BJK:

Satılmış Hakem, Satılmış Federasyon, Bjk Düşmanı Hainler. Bu sahtekarlıklar sayesinde futbolu bitirme noktasına getirdiniz.

2
0
yanıtYanıtla
Fenerbahçem:

Bir Fenerbahçeli olarak utandım ve iğreniyorum bu hakem kararlarından. Böyle şampiyonluk istemiyoruz. Lanet olsun bu hakem desteğine.

1
1
yanıtYanıtla
konyalı fb li:

yendik iyi güzel ama hiç sevinemedim. . . bu ts yalakası gayseriyi ezmeliydik en az 5 atmalıydık. . ribas meireles josef bunlar koff yaa. . inan m. topuz uygar bunlardan kat kat iyi. . . alper banko oynamalı d. ribas her topu ezdi. . .

1
1
yanıtYanıtla
NANİMobil-ANDROID:

KALECİLERİ GÜNÜNDE BİR MAÇ ÇIKARDI..MAÇIN ADAMIDIR.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title