Haberler

"Fenerbahçe ile anlaştık" diyen kulüp başkanı, gerçekleşmeyen gizli operasyonu ortaya çıkardı

Güncelleme:

Meksika Ligi ekibi Pachuca Başkanı Armano Martinez, Fenerbahçe ile orta saha Luis Chavez için görüştüklerini ancak transferin gerçekleşmediğini ifade etti. Martinez yaptığı açıklamada, "2022 Dünya Kupası sırasında Türkiye'den Fenerbahçe, oyuncumuz Luis Chavez ile ilgilendi. Her şey ayarlandı ama transfer sonra gerçekleşmedi. Bu bizden kaynaklanan bir durum değildi" dedi.

Fenerbahçe'nin transfer dönemindeki bir hamlesine ilişkin Meksika Ligi takımı Pachuca Başkanı Armano Martinez'den açıklama geldi.

"BİZDEN KAYNAKLANAN BİR DURUM DEĞİLDİ"

ESPN'e konuşan Martinez, "2022 Dünya Kupası sırasında Türkiye'den Fenerbahçe, oyuncumuz Luis Chavez ile ilgilendi. Her şey ayarlandı ama transfer sonra gerçekleşmedi. Bu bizden kaynaklanan bir durum değildi." ifadelerini kullandı.

"HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEYİ BAŞARDILAR"

Martinez ayrıca, "Oyuncularımızın Avrupa'ya gitmesi için her zaman fedakarlık yapacağımızı söyledik ve bunu yaptık. Gutierrez ve Hirving Lozano gibi oyuncularımıza da zamanında teklifler vardı. Onlar belli bir süre kaldıktan sonra hayallerini gerçekleştirmeyi başardılar." dedi.

'Fenerbahçe ile anlaştık' diyen kulüp başkanı, gerçekleşmeyen gizli operasyonu ortaya çıkardıLuis Chavez

'Fenerbahçe ile anlaştık' diyen kulüp başkanı, gerçekleşmeyen gizli operasyonu ortaya çıkardıArmano Martinez

Kaynak: Haberler.com / Spor

Meksika Ligi Fenerbahçe Türkiye Dünya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title