Haberler

Fenerbahçe'nin Arap Takımına Sattığı Giuliano, Göz Dolduruyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'den sezon başında Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Brezilyalı 10 numara Giuliano, burada gösterdiği performansla göz dolduruyor. Sarı-lacivertlilerde, Giuliano'nun yerine transfer edilen Yassine Benzia ise kadro dışı bırakıldı.

2018-2019 sezonu başında Giuliano'yu Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a satan Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncuyu arıyor. Sezon başında sarı-lacivertli formayla 1 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, bu müsabakada 1 gol kaydetmiş ve ardından Al Nassr'a transfer olmuştu. Brezilyalı futbolcu bu sezon Nassr formasıyla ligde 23 maçta 7 gol ve 4 asistlik bir performans gösterdi.

BENZIA'DAN 13 MAÇTA TEK ASİST

Giuliano'nun ayrılmasının ardından sarı-lacivertliler Fransız ekibi Lille'den Yassine Benzia'yı kiralarken aradığını bulamadı. Fenerbahçe formasıyla bu sezon sadece 13 maçta yer alan Cezayirli futbolcu, yalnızca 1 asist yapabildi ve sezonun ikinci yarısında kadro dışı bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Suudi Arabistan Yassine Benzia Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

BİR ALEX DEĞİL:

Giuliano en yeteneksiz brezilyalı oyunculardan biri. Geçen sene attığı 14 golün 6 sı penaltıdan. O kadar iyi olsaydı Feneri şampiyon yapardı. Bence iyi fiyata satıldı. Bir oyuncu sana fayda sağlamıyorsa yani şampiyon yapamıyorsa satacaksın. Josef 3 senedir fenerdeydi 1 şampiyonluk göremedi. Fenerde çürüyeceğine başka bir takımda başarılı olsun. Bir de Giulianoyu Alexle kıyaslıyorlar.

1
0
yanıtYanıtla
Vatandaşın sesi:

Elif Elmas ne işe yarıyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title