Haberler

Fenerbahçe'de Şampiyonluk Kutlamaları Sürüyor

Sarı lacivertli camia, şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi.

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe'de kutlamalar sürüyor.

Sarı-lacivertli camia, Billionore Club'daki şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve camianın önde gelen isimleri katıldı. Neşeli bir ortamda gerçekleştirilen kutlama yemeğinde şampiyonluk şarkıları söylendi.

Yemekte FBTV'ye açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, taraftarların desteğiyle şampiyonluğa ulaştıklarını belirterek, "Taraftarlar yanımızda olmasaydı bugünleri görmemiz mümkün değildi. Şampiyonluk bu işin kaymaklı ekmek kadayıfı. Şampiyonluk gelmeseydi de camia bütünlüğü ispat etmişti. Gelen başarı her şeyin daha keyifli hale gelmesini sağladı. İnşallah dördüncü yıldızı takıp, 20. şampiyonluğu da göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal ise Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Fenerbahçe'nin dokuz branşı var. Büyük bir sivil toplum örgütüyüz. Amiral gemisi futbol takımı. Birçok kaosa rağmen gelen şampiyonluğun tadını çıkarıyoruz. Şampiyonluğu hak eden bir camia ile birlikteyiz. Diğer takımlarımızın performansı da hepimizi mutlu etti. Böyle bir aile içinde olmak büyük bir güzellik. Bu duygular herkese yansıyor. Böyle bir ortamda olmaktan mutluyum."

Takım kaptanı Emre Belözoğlu da şampiyonluğun keyfini çıkardıklarını ifade etti.

Daha güzel günlerin kendilerini beklediğini kaydeden tecrübeli futbolcu, "Başkanı keyifli görmek bizleri mutlu eder. Özellikle 2-3 senedir yaşadığımız sıkıntılara değecek kutlamalar olmasını diliyorum" dedi.

Sezonun başarılı isimlerinden Caner Erkin ise hak ettikleri şampiyonluğu elde ettiklerini vurgulayarak, "Kutlamalara devam etmeliyiz. Benim için inanılmaz bir sezondu. Takım iyi oldukça ben de iyi gözüktüm" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Abdullah Kiğılı Aziz Yıldırım Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title