Haberler

Fenerbahçe'de kıyım başlıyor! İşte Ocak'ta yolların ayrılacağı yıldız futbolcular

Güncelleme:

Ara transfer döneminde Fenerbahçe'de yaprak dökümü yaşanacak. Sarı-lacivertlilerde Max Meyer ve Filip Novak'ın takımdan ayrılması beklenirken, Pelkas için de gelecek teklifler değerlendirmeye alınacak.

2021/2022 sezonuna mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, Süper Lig'de 16. haftanın ardından lider Trabzonspor'un 12 puan gerisinde kaldı. Ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandıran sarı-lacivertlilerde yolların ayrılacağı futbolcular netleşmeye başladı.

NOVAK VE MEYER TOPUN AĞZINDA

A Spor'un haberine göre, Devre arasında takıma en az 2-3 takviye planlayan Fenerbahçe'de bazı oyuncularla da yollar ayrılacak. Fotomaç'ın derlediği habere göre bu isimlerin başında Max Meyer ile Filip Novak'ın geldiği belirtiliyor.

PELKAS'A İTALTA VE RUSYA'DAN TEKLİF VAR

Pereira'nın gelişiyle yedek kulübesine hapsolan ve performansı geçen sezona göre büyük düşüş yaşayan Dimitris Pelkas için de gelen tekliflerin değerlendirilebileceği ifade edildi. Yunan oyuncuya, Rusya ve İtalya'dan teklifler olduğu öğrenildi. Pelkas bu sezon 13 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 471 dakika süre alabildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dimitris Pelkas Fenerbahçe Max Meyer Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Halit Dursun:

pelkas gibi bir oyuncuyu bile küstürdü bu pereira.... antrenör derhal baskanla birlikde gönderilmeli... hafta sonu maci kayip etseler ne kadar güzel olur :)) bir fenerli olarak bunu diyorum.. belki baskanda antrenörde defolup giderler Fenerbahcemizden yeter artik

37
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title