Haberler

Fatih Karagümrük İkinci Başkanı Serkan Hurma: 1-2 oyuncu daha almak istiyoruz

Güncelleme:

"Avrupa kupalarına katılmak için oynayacağız""Biz pozitif bir futbol oynayacağız, taraftarlarımız da bize katkı sağlayacak""Genç oyunculara bakıyoruz"Ata SELÇUK / - Fatih Karagümrük'ün ikinci başkanı Serkan Hurma, transfer döneminin bitmesi için biraz daha süre olduğunu söyleyerek, kadroya...

"Avrupa kupalarına katılmak için oynayacağız"

"Biz pozitif bir futbol oynayacağız, taraftarlarımız da bize katkı sağlayacak"

"Genç oyunculara bakıyoruz"

Ata SELÇUK / - Fatih Karagümrük'ün ikinci başkanı Serkan Hurma, transfer döneminin bitmesi için biraz daha süre olduğunu söyleyerek, kadroya 1-2 oyuncu daha katmak istediklerini söyledi.

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te ikinci başkan Serkan Hurma, yeni sezon öncesi Demirören Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Yeni sezon için heyecanlı olduklarını dile getiren Hurma, "Futbol oynamayı özledik. Bu seneki hedeflerimiz, geçen senekiyle aynı. Avrupa kupalarına çok yaklaştık geçen sene, ilk sezonumuz için iyi sayılabilecek bir yerde bitirdik ligi. Bu sezon kadromuzun önemli bir bölümünü koruduk ve iyi takviyeler yaptık. Avrupa kupalarına katılmak için oynayacağız. Taraftarlarımızla buluşmayı bekliyoruz. Uzun süre sonra Süper Lig'e çıktık ama gelip destekleyemediler. Cumartesiden başlayarak güzel bir sezon geçirmeyi diliyoruz" ifadelerini kullandı.

"BİZ POZİTİF BİR FUTBOL OYNAYACAĞIZ, TARAFTARLARIMIZ DA BİZE KATKI SAĞLAYACAK"

Taraftarların yeniden stadyumlara dönecek olmasından dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Serkan Hurma, şöyle konuştu: "Taraftar her spor için, her takım için çok önemli. Onlar olmadan sporun bir keyfi yok. Boş statlarda maç yaptık ama çok keyifli olmadı geçen sezon. Şimdi çok heyecan katacak. Bizim taraftarımız çok iyi bir taraftar, kulübünü her şekilde destekleyen bir taraftar. Biz de pozitif bir futbol oynayacağız, onlar da bize katkı sağlayacak."

"GENÇ OYUNCULARA BAKIYORUZ"

DHA muhabirinin "Transferler devam edecek mi" sorusuna yanıt veren Serkan Hurma, "Önümüzde biraz daha süreç var, transfer dönemi için. 1-2 oyuncu daha almak istiyoruz. Daha çok genç oyunculara bakıyoruz. Zaten iyi bir takımımız var. İleride iyi katkılar sağlayabilecek, yıldız olabilecek oyuncular arayışı içerisindeyiz. Birkaç tane daha oyuncu almak istiyoruz ancak şu an için net bir şey yok" diyerek sözlerini noktaladı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fatih Karagümrük Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title