Haberler

Faruk Süren'in Damadı Burak Elmas, GS'de Başkan Adayı Olacağının Sinyalini Verdi

Galatasaray'da Faruk Süren'in damadı Burak Elmas, aday olabileceğinin sinyalini verdi. Taraftarlar, çıkan haberler nedeniyle coştu.

Galatasaray'da 20 Ocak'ta yapılacak seçimli olağanüstü genel kurul öncesi başkanlık için tek tek adaylıklar açıklanırken ortaya çok sürpriz bir isim çıktı…

Sarı kırmızılı camiada yaklaşan seçimli kongre öncesi konuşulan son başkan adayı, Faruk Süren'in damadı Burak Elmas oldu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Burak Elmas cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmese de paylaştığı mesajlarla aday olacağının sinyallerini verdi.

"DURSUN ÖZBEK'İN KARŞISINDAKİ EN GÜÇLÜ ADAY OLUR"

Daha önce Özhan Canaydın döneminde futbol şube sorumlusu olarak görev alan Burak Elmas'ın başkanlık için adının geçmesi sosyal medyada da gündem oldu. Genç ve dinamik bir ekip kurmak için çalışmalara başladığı söylenen Elmas'ın twitter hesabından yaptığı açıklamaların ardından sarı kırmızılı taraftarlar adeta ayağa kalktı. Burak Elmas'ın kesinlikle aday olması gerektiğini ve Dursun Özbek'in karşısındaki en ciddi aday olarak görülmesi üzerine yüzlerce tweet atan taraftarlar adaylığını henüz açıklamasa da Elmas'a büyük destek verdi.

BİNLERCE MESAJ GİTTİ

Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kaldırdığı dönemde Burak Elmas'ın yer aldığı fotoğrafları paylaşan sarı kırmızılı taraftarlar aday olması için Elmas'a binlerce mesaj gönderdi.

Yakın çevresi tarafından başkanlığa aday olması için de destek alan Elmas'ın görüşmeler yapmak üzere Cumartesi günü İstanbul'a geleceği öğrenildi. Faruk Süren'in destek olacağı Elmas'ın listesine Abdurrahim Albayrak'ı da alacağı konuşuluyor…

Kaynak: Haberler.com / Spor

Özhan Canaydın Galatasaray Faruk Süren Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

CEMAL OKKA:

bi tane insan evladı yokmu gerçekten para yemek için değilde canı gönülden galatasaraylı olup o koltuğa oturacak

19
0
yanıtYanıtla
eko:

bu ne yaaa al bırını vur otekıne hepsı bırbırınden becerıksız ve hepsı menfaat ısım ıcın gelıyor artık galatasaray lısesı ambargosu yıkılmalı dışardanda bır vatandaş gelıp parayı basıp baskan olabılsın amaaa yokkkk pastayı paylasmak ıstemıyorlar daha cok rıva arasızı var onları kım yıyecekkara paraları kım aklayacak. .

9
3
yanıtYanıtla
TANJU:

DEMEKKİ TEKNE BOŞALMIŞ BABASI SÖMÜRDÜ GİTTİ ŞİMDİ SIRA OĞLUNDA

4
4
yanıtYanıtla
haci bayramoglu:

ey sayin dursun bey siz galatasarayi babayin otelimi saniyorsun yeter Galatasaray bütün galatasarayindir biz taraftarlari kahar etmiye hakin yok

3
2
yanıtYanıtla
Alivanbe:

dursunistifa

2
1
yanıtYanıtla
........:

Haftalarca takım lider giderken iyiydi teknik direktör değişsin dediniz degisti yeni gelen başkan hem lig şampiyonu hemde şampiyonlar ligi şampiyonu yapcak takımı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title