Haberler

    Fabregas Chelsea'yi Sırtladı: 0-2

    Chelsea, Stoke City deplasmanında Cesc Fabregas'ın bir gol bir asistlik performansı ile kazandı.

    Premier Lig'in 17. haftasının son maçında lider Chelsea, bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizen Stoke City'i deplasmanda 1-0 mağlup etti. Maviler bu galibiyetle puanını 42'ye yükselterek 39 puanlı Manchester City'nin üzerinde liderliğini sürdürdü.TERRY SİFTAH YAPTIMaça hızlı başlayan maviler, zorlu deplasmanda üstünlük golü için fazla beklemek zorunda kalmadı. İkinci dakikada Farbregas'ın kullandığı köşe vuruşunda altı pas içinde kafayı vuran John Terry, takımını 1-0 öne geçirdi. Terry böylece bu sezon ilk kez rakip fileleri havalandırmış oldu.Golden sonra da oyunun üstünlüğü büyük ölçüde Chelsea'deydi. Ama maviler rakip kalede sadece Fabregas ile Costa bağlantısı üzerinden etkili olmaya çalıştı. Hazard ve Willian ikilisi hücuma ilk yar boyunca fazla katkı veremedi.Fabregas, Costa ortaklığını 31'inci dakikada Chelsea'yi ikinci golle burun buruna getirdi. Vatandaşının pasıyla savunmanın arkasına sarkan Costa, sağ çaprazdan ceza sahasına sokulup kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. Ama top uzak direğin hemen yanından dışarıya gitti.İlk yarının kalan bölümünde tempo bir hayli düştü ve Chelsea ilk ilk 45 dakikayı 1-0'lık üstünlükle kapattı.FABREGAS FİŞİ ÇEKTİİkinci yarıya Stoke City baskılı başlamak istedi. Ama Chelsea rakibine önde basarak Stoke City'i yarı sahasına sokmamaya çalıştı. Ancak maviler rakip yarı alanda kaptığı toplarda etkili olmayı başaramayınca ikinci gol gecikti. Golün gecikmesi Chelsea'yi tedirgin hale getirdi ve Mourinho'nun öğrencileri 60'ıncı dakikadan sonra oyunu kendi yarı sahasında kabul etmeye başladı.78'inci dakikada Stoke City ceza sahasında yaşanan karambolde Cesc Fabregas önünde bulduğu topa vurmak ile dokunmak arası bir müdahalede bulundu. Yavaş yavaş uzak direk dibine giden topa Begovic uzanamadı ve Chelsea pek de etkili olamadığı dakikalarda ikinci golü bularak rahatladı.Stoke City ise ikinci yarıdaki en etkili pozisyonunu 90+7'inci dakikada Bojan Krkic ile buldu.Barcelona altyapısının bir ürünü olan oyuncu, yaklaşık 25 metreden çok etkili bir şut çıkarttı. yerde seken top direği yalayarak auta gitti. Bu geç gelen pozisyon dışında rakip kaleyi zorlamayı başaramayan Stoke City sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Cesc Fabregas Stoke City Chelsea Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title