Haberler

EY Sivasspor, Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Güncelleme:

EY Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Pendikspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Servet Çetin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda koordinasyon çalışmaları ve taktik çalışmalar yapıldı. Sivasspor, yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

Sivasspor, Pendikspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

SİVAS, (DHA)- Sivasspor, Süper Lig'in 8'inci haftasında deplasmanda Pendikspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Servet Çetin yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Ardından üç grup halinde 5'e 2 oyun oynayan kırmızı-beyazlılar, son bölümde ise taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Takım yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

Pendikspor ile Sivasspor' 07 Ekim Cumartesi günü saat 13.30'da karşılaşacak. Mücadelede hakem Turgut Doman görev yapacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trendyol Süper Lig Servet Çetin Pendikspor Sivasspor Trendyol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title