Haberler

Erzurumspor'un Stadyumunda Tadilat Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme:

Erzurumspor'un kendi sahasında maçlarını oynadığı Kazım Karabekir Stadyumu'nda tadilat çalışmaları devam ediyor. AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok ve Mehmet Emin Öz, Vali Mustafa Çiftçi ile birlikte stadyumda inceleme yaptılar.

Uzun bir süredir belirsizliği süren ve 1. Lig Takımlarından Erzurumspor'un kendi sahasında maçlarını oynadığı Kazım Karabekir Stadyumu'nda tadilat çalışmaları devam ediyor.

Ak Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok ve Mehmet Emin Öz, Vali Mustafa Çiftçi ile tadilat çalışmaları süren Kazım Karabekir Stadyumunda inceleme yaptılar. Milletvekili Altınok, 'Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İl Başkanımızla yaptığımız ortak çalışmalar neticesinde en kısa zamanda takımımız, taraftarlarımızla buluşuyor. Stadımızda yapılan çalışmaları Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ve Milletvekilimiz Mehmet Emin Öz ile yerinde inceledik.' dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kazım Karabekir Mehmet Emin Öz Selami Altınok Mustafa Çiftçi AK Parti İnceleme Emin Öz Erzurum Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title