Haberler

Erzincanlı Sporcular Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda Bronz Madalya Kazandı

Güncelleme:

Erzincanlı Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci, Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda kazandıkları bronz madalya ile Türkiye'nin çiftlerde ilk Avrupa şampiyonası madalyasını elde etti. Sporcular, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı.

Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda kazandıkları bronz madalya ile Türkiye'nin çiftlerde ilk Avrupa şampiyonası madalyası olarak tarihe geçen Erzincanlı Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanında coşkuyla karşılandı.

Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda Türkiye'ye bronz madalya kazandıran Erzincanlı milli sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci; Vali Hamza Aydoğdu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, sporcuların aileleri ve arkadaşları tarafından karşılandılar.

Vali Hamza Aydoğdu, 8-14 Nisan 2024 tarihleri arasında Almanya'da düzenlenen şampiyonada tarih yazarak, çift kadınlarda ilk defa Türkiye'ye bronz madalya kazandıran milli sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Yıldırım Akbulut Erzincan Türkiye Spor Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title