Haberler

Ersun Yanal, Kalfası Kemal Özdeş'e Karşı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 16. Haftasında oynanacak olan Balıkesirspor-Trabzonspor karşılaşmasında usta-kalfa kapışmasına sahne olacak.

Spor Toto Süper Ligin 16. Haftasında oynanacak olan Balıkesirspor- Trabzonspor karşılaşmasında usta-kalfa kapışmasına sahne olacak.

Spor Toto Süper Ligin 16.haftasında Trabzonspor'un deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor karşılaşması zorluk derecesi yanında duygusal anların yaşanmasına da sahne olacak. Eski Trabzonsporlular'ı bir araya getirecek olan karşılaşmada, Bordo-mavililerin teknik patronu Ersun Yanal'ın, kader birliği yaptığı eski yardımcısı Balıkesirspor teknik direktör Kemal Özdeş ile bu kez rakip olarak ilk kez karşı karşıya gelecek. Ersun Yanal ve Kemal Özdeş, 2007-2009 sezonları arasında Trabzonspor'da birlikte görev yapmıştı.

Trabzonspor'un eski oyuncuları kaleci Zeki Ayvaz ve Alanzinho, görev almaları halinde eski takımları bordo-mavili takıma karşı ilk kez forma giyecekler. Brezilyalı oyuncu Alanzinho, dönemin teknik direktörü Ersun Yanal'ın isteği üzerine 2008 sezonunda Trabzonspor'a transfer olmuştu. Oyuncu 2008-2014 sezonlarında Karadeniz ekibinde forma giymişti. Kaleci Zeki Ayvaz ise Trabzonspor'un alt yapısında yetişirken bu sezon başında Balıkesirspor'a kiralık olarak gönderilmişti.

TRABZONSPOR, BALIKESİRSPOR'DAN 3 KAT DAHA DEĞERLİ

Spor Toto Süper Lig'in en pahalı takım sıralamasında İstanbul'un 3 büyükleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından 84 Milyon Euro'luk değeri ile 4. sırada yer alan Trabzonspor, 5 Ocak Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı rakibi Balıkesirspor'dan 3 kat daha değerli. Sezon Spor Toto Süper Lig'e çıkan kırmızı-beyazlı ekip 20 Milyon 555 Bin Euro değerinde bulunuyor.

KADERLERİ AYNI

Trabzonspor ile Balıkesirspor bu sezon Spor Toto Süper Lig'de, teknik direktörler bazında aynı tabloyu yaşadılar. Yollarına teknik adam değişikliği ile devam eden iki takım da teknik direktör Ersun Yanal, Vahid Halilhodzic'in yerine göreve gelirken, teknik direktör Kemal Özdeş ise teknik direktör İsmail Ertekin'in istifasının ardından göreve geldi. Ligde Yanal'ın takımın başında olduğu 6 maçta bordo-mavililer 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Özdeş'ın görev aldığı 4 maçta ise Balıkesirspor 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde etti.

TRABZONSPOR DEPLASMANDA İKİNCİ GALİBİYETİ ALMAK İSTİYOR

Bu sezon Spor Toto Lig'de beklediğini bulamayan Trabzonspor, deplasman maçları bazında da en kötü sezonlarından birini yaşıyor. Bu sezon dış sahada oynadığı 7 maçta sadece Galatasaray'ı mağlup eden Karadeniz ekibi diğer maçlarda ise 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Yanal ve öğrencileri ligin alt sırasında yer alan ancak son haftalarda aldığı başaralı sonuçlarla dikkat çeken Balıkesirspor'u mağlup ederek bu sezon deplasmandaki ikinci galibiyetini elde etmek istiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesirspor Ersun Yanal Trabzonspor Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title