Haberler

Ersun Yanal, CHP'li Eski Başkanın Kızıyla Dünya Evine Girdi

Güncelleme:

Çapkınlıklarıyla nam salan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, 6 ay önce nişanlandığı CHP'li eski belediye başkanının kızı İrem Ağan ile nikah masasına oturdu.

28 yıllık eşini Şenay Yanal'ı aldatan Trabzonspor teknik direktörü 56 yaşındaki Ersun Yanal, çapkınlıklarıyla nam salmıştı. Yanal 6 ay önce nişanlandığı CHP'li eski Belediye başkanı Mazlum Ağan'ın 29 yaşındaki kızı İrem Ağan ile evlendi.

ARALARINDA 27 YAŞ FARK VAR

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan CHP'li eski belediye başkanı Mazlum Ağan'ın kızı İrem Ağan ile yaklaşık iki yıldır birlikte olan Trabzonspor'un teknik direktörü 56 yaşındaki Ersun Yanal, aylar önce Kumbahçe Mahallesi'ndeki Mandarin Otel'de nişanlanmıştı.

4-3'LÜK YENİLGİDEN SONRA EVDE NİKAH YAPILDI

Önceki akşam Alanyaspor'a 4-3 mağlup olan Fırtına'da teknik direktör Ersun Yanal, 6 ay önce nişanlandığı İrem Ağan ile sade bir törenle dün akşam dünyaevine girdi. Trabzonspor'un şuanki durumundan dolayı keyfi kaçan tecrübeli teknik adamın, nikahı evde gerçekleşirken, aileler arasında olması da dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzonspor Mazlum Ağan Ersun Yanal Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title