Haberler

Erden Timur ve Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı

Güncelleme:

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, taraftarlara şampiyonluk mesajı verdi. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Timur ve Buruk'un kenetlenme çağrısı ve şampiyonluk mesajlarına yer verildi. Erden Timur, 2024 yılında 24. şampiyonluğu kutlayacaklarına dair inançlarını belirtirken, Okan Buruk taraftarlara "Bayrakları hazırlayın" çağrısı yaptı.

Süper Lig devi Galatasaray sosyal medya hesabından yaptığı "Günaydın" paylaşımında Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve Teknik Direktör Okan Buruk'un ifadelerine yer verdi.

ŞAMPİYONLUK MESAJI VERDİLER

Erden Timur ve Okan Buruk kenetlenme çağrısı yaparken, Galatasaraylı taraftarlara şampiyonluk mesajı verdi. Erden Timur açıklamasında, "Nice şampiyonluklar yaşamış, nice kupalar kazanmış büyük Galatasaray taraftarı, büyük Galatasaray camiası; geldik son dakikaya. Hepimiz tüm motivasyonumuzla, kenetlenerek ki bu sezon başında da dedik "Kenetlen başka Galatasaray yok" diye... Tüm zerrelerimize kadar hissederek şampiyonluk yolundaki son dakikayı hep birlikte sadece sahadaki 11 aslanımız, kenardaki diğer aslanlarımız, Okan hocamızla değil 35 milyon Galatasaray taraftarı o gün hep birlikte o mücadeleyi vereceğiz.

Bu kararlılıkla, bu azimle ve bu inanmışlıkla yapamayacağımız hiçbir şey yok. 100. yılda, 2023 yılında 23. şampiyonluğumuzu kazanmıştık. İnşallah 2024 yılında da 24. şampiyonluğumuzu hep birlikte kutlayacağız." ifadelerini kullandı.

BAYRAKLARI HAZIRLAYIN

Okan Buruk ise, "Büyük Galatasaray ailesi, bayrakları hazırlayın. Tarih yine şampiyonu yazacak, mayıslar yine bizim olacak" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Galatasaray Erden Timur Galatasaray Okan Buruk Spor Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (13)

Ali Orhan:

Konya sizi yensinde görün fazla sevinmeyin fenerbahceyle oynadığınız futbolu konyayla oynayın onlarda size tek Attar yener

31
53
yanıtYanıtla
Ahmet Çakır:

böylemi teselli ediyonsunuz kendinizi.Siz kim gs kim

yanıt33
yanıt11
Nuri Aga:

Yavaaaaş. Onların da düşme tehlikesi var. Beraberlik yeter koçuuuum. Konyalıları akıllıdır

yanıt17
yanıt4
Murat Yıldırım:

FB bizi bir tabur :) silahlı adamla dövdüler demekten vazgeçmişler :) Doğru işler yapmaya başlamışlar…

11
25
yanıtYanıtla
Gokhan Canseven:

Tek Gerçek Beşiktaş :)

4
20
yanıtYanıtla
SERDAR null:

Tamam

yanıt4
yanıt3
Aslan41:

fasulye de gelmiş ??

yanıt7
yanıt3
Ömer Can:

ekmek sporu tek geçerim

yanıt1
yanıt2
Karaşal:

Yürü beeee aslanlarrrrr. Allahınıza kurban

12
4
yanıtYanıtla
Cengiz Aktaş:

Vallaha hiçbir ders almamışlar FB maçından bizimkiler. Rehavet hâlâ devam ediyor. Fark atacağız algısı ve anlayışıyla hareket eden GS haftasonunda en iyi cevabı aldı ezeli rakibimiz olan FB'den. Aklınızı başınıza toplayın ve saçma beyanlardan kaçının. Umarım Konya deplasmanında da saçmasapan bir oyunla mağlup olmazsınız. Yoksa bunun altından değil takım yönetim dahi kalkamaz. Demedi demeyin. :((

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title