Haberler

Engelliler Yeni Sezona Hazır

Güncelleme:

2006 yılından bu yana faaliyet yürüten Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, 2014-2015 sezonu hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Batman Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 15 Kasımda başlayan ligde ilk haftayı bay olarak geçirdi 22-23 Kasımda Batman kapalı spor salonunda konuk edeceği Van Bedensel Engelliler Spor maçı federasyonun 4. Mali genel kurulu nedeniyle ertelendi.

Yeni sezon ile ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, "2006 yılından bu yana faaliyet gösterdiğimiz tekerlekli sandalye basketbol liginde bu yıl da şampiyonluk parolasıyla yola çıkıyoruz. Sezonun ilk haftasını bay olarak geçirdik bu hafta oynayacağımız Van Bedensel engelliler maçı mali kurul nedeniyle ertelendi. Biz de bu süreyi sezon hazırlıkları kapsamında hocamızın gözetiminde sürdürüyoruz. Batman'ı ve camiamızı bu sezonda en iyi şekilde temsil etme ve play-of'a katılma kararlılığıyla lige merhaba diyeceğiz" dedi.

Yeni sezon heyecanıyla hazırlıklara devam ettiklerini belirten Basketbol Takımı antrenörü Abdullah Bayram ise, şunları söyledi; "Ekim ayın başından bu yana yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sporcularımın çalışmalarda istekli ve bu beni sevindiriyor. Kondisyon çalışmalarımızı ekim ayı içinde gerçekleştirdik kasım ayı başından bu yana teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalarımızı yapmaktayız. İlk haftayı bay olarak geçirdik bu haftada lige ara verildi ancak biz çalışmalarımızı aksatmadan aralıksız programladığımız şekilde devam ediyor" dedi.

D Grubunda Batman Engelliler Basketbol Diyarbakır Büyükşehir, Van Bedensel Engelliler, Diyarbakır Bedensel Engelliler, Mardin Kızıltepe Engelliler Gücü, Hakkâri Sümbül Engelliler ve Muş Sevgi Engelliler takımları yer almakta.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakır Batman Yerel Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

zeynep tuncmobilWeb@haberler.com:

basarilarinizin devamini dilerim bahri baba iyi varsınnn

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title