Haberler

Emre Taşdemir, Galatasaray'a veda etti: Haklarınızı helal edin

Güncelleme:

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Emre Taşdemir, sarı-kırmızılı camiaya veda etti. Deneyimli futbolcu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Galatasaray formasını terletme onuruyla sahada her an en iyisi için emek gösterdim. Çocukluk hayalimi yaşamak anlatılmaz bir duyguydu. Ancak artık vakit vedayı gösteriyor." dedi.

Emre Taşdemir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Galatasaray'a veda etti. Taşdemir açıklamasında tüm camiaya teşekkür etti.

"ÇOCUKLUK HAYALİMİ YAŞAMAK İNANILMAZ BİR DUYGUYDU"

Emre Taşdemir paylaşımında, "Sarı kırmızılı büyük bir ailenin içinde olmak büyük mutluluk, büyük Galatasaray taraftarının önünde oynamak benim için büyük gururdu. Her zaman öyle kalacak. Galatasaray formasını terletme onuruyla sahada her an en iyisi için emek gösterdim. Çocukluk hayalimi yaşamak anlatılmaz bir duyguydu.

"HER ŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

Ancak artık vakit vedayı gösteriyor… Tüm teknik direktörlerime, teknik ekiplere, tüm takım arkadaşlarıma, kulübümüzün emekçi çalışanlarına ve Galatasaray'ın büyük taraftarına bana kattıkları ve yaşattıkları her şey için çok teşekkür ederim. Haklarınızı helal edin." ifadelerini kullandı.

Emre Taşdemir, Galatasaray'a veda etti: Haklarınızı helal edinGalatasaray teşekkür etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Taşdemir Galatasaray Çocukluk Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Kronos Alpha:

Keşke Sabri içinde böyle bir teşekkür etselerdi adamın plaketini bile sahada vermediler o kadar emek verdi takıma ayıp.

11
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title