Haberler

Elindeki bardağı yere fırlatıp canlı yayında her şeyi itiraf etti! Ahmet Çakar, derbide Galatasaray lehine penaltı çalmış

Güncelleme:

Eski hakem ve ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar, 1996 yılında yönettiği Beşiktaş-Galatasaray derbisinde Galatasaray lehine yanlış bir penaltı kararı verdiğini canlı yayında itiraf etti. "Hayatımda ilk defa bir futbolcunun penaltı kaçırmasını istedim" diyen Çakar'ın elindeli bardağı yere fırlatması ise programa damga vurdu.

Beyaz Futbol'da yorumculuk yapan eski FIFA hakemi ve ünlü yorumcu Ahmet Çakar, 1996 yılında yönettiği Beşiktaş- Galatasaray derbisindeki yanlış penaltı verdiğini yıllar sonra canlı yayında itiraf etti.

"YANLIŞ PENALTI VERDİM"

Çakar, o dönemde verdiği ve Beşiktaş cephesinin "Şampiyonluğa mâl olan hakem kararı" diye lanse ettiği penaltı kararını izlediğinde, penaltının aslında olmadığını fark ettiğini ve yanlış penaltı çaldığını kabul etti.

ÇAY BARDAĞINI KIRDI

Canlı yayında her şeyi itiraf eden Çakar, topun başına gelen Hagi'nin penaltıyı kaçırmasını istediğini söyledi. Çay bardağını fırlatarak duygularını ifade eden Çakar'ın o anları, programa damga vurdu.

Elindeki bardağı yere atıp herşeyi itiraf etti! Ahmet Çakar, derbide yanlış penaltı çalmış

Elindeki bardağı yere atıp herşeyi itiraf etti! Ahmet Çakar, derbide yanlış penaltı çalmış

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Çakar Galatasaray Beşiktaş Futbol Televizyon Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

ARSLANOĞLU Hakan:

çok boş adam..

216
12
yanıtYanıtla
Bükücü:

Bu yorumcuların hepsi boş TENEKE. Bu programlar TV ekranlarından kaldırılsın.

158
2
yanıtYanıtla
Yusuf Kartal :

Celiskiye bak: Daha sonra izledigi görüntülerde Penalti olmadigini gördügünü söylüyor, ama Penalti sirasinda Hagi nin gol atmamasini istiyor!

154
4
yanıtYanıtla
ibrahim gübektaş:

Hepsi kafalık adamlar bunları izleyen varmı acaba

93
4
yanıtYanıtla
Ercan Vural:

Sen okuyup takip ediyorsun ya

yanıt2
yanıt6
Slappingnoob:

Izlenmese orda durmazlar. Bizde boş insan cok.

yanıt51
yanıt1
Netherill:

bu ülkede tvde neler izleniyormuş bende yeni öğreniyorum diziler felan yarışma programları bunlar trol keyif yapıyor ahmet çakarın hiç bir suçu yok

yanıt8
yanıt1
Ebu Huzeyfe:

Güzel tiyatro

94
1
yanıtYanıtla
Ander KAN:

"Şerefli ikincilikler, şaibeli birinciliklerden iyidir." ~Süleyman Seba Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır...

60
18
yanıtYanıtla
Hakan Çelik:

Hangi ara izledin de yanlış olduğuna karar verdin ? Var mı vardı o zaman ? hagi'nin kaçırmasını istediğine göre bilerek verdin o penaltıyı, birileri o penaltıyı vermeni istedi demek ki.

57
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title