Haberler

Edremit U-13 Grekoromen Şampiyon Takımı Kaymakam Odabaş'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Balıkesir'in Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Grekoromen il birinciliği müsabakalarında U-13 kategorisi şampiyon takımını makamında ağırladı. Edremit Gençlik ve Spor Kulübü takımını tebrik eden Kaymakam Odabaş, roman çocuklarının da takımda yer alarak il birinciliği elde etmesinin gurur verici olduğunu belirtti.

Balıkesir'in Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Grekoromen il birinciliği müsabakalarında U-13 kategorisi şampiyon takımını makamında ağırladı.

Balıkesir Şehit Turgut Solak Spor Salonunda gerçekleştirilen Grekoromen il birinciliği müsabakalarında 13-14 yaş, U-13 kategorisinde takım halinde şampiyon olarak il birincisi olan Edremit Gençlik ve Spor Kulübü takımını makamında ağırlayan ve başarılarından dolayı tebrik eden Kaymakam Odabaş; "Öncelikle şampiyon takımımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bu başarı ayrıca gurur duyduğumuz bir başarıdır. Çünkü Balıkesir Valimiz Sayın Hasan Şıldak himayelerinde uzunca bir süredir yürütülen "İbrahimce Mahallesi İyileştirme Çalışmaları" çerçevesinde, roman çocuklarımızın sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirilerek, sosyal uyum ve başarılarının artırılması hedefiyle yapılan faaliyetler çerçevesinde U-13 takımına dahil edilen 10 roman çocuğumuzun da güreş turnuvasında takım halinde il birinciliği elde etmiş olması hepimizi gururlandırmıştır. Yapılan projeler, verilen emekler ve kurslar bugün meyvelerini vermiştir. Bu başarıda emeği geçen herkesi, başta çocuklarımız olmak üzere tebrik ediyorum" dedi.

Şampiyonları tek tek tebrik eden ve sohbet eden Kaymakam Odabaş, güreş sporcularının başarılarının devamını diledi. Ziyarette; Edremit Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Güreş Antrenörü Mehmet Çakır ve Edremit Mehmet Emin Ağa Cami İmam Hatip'i Halil Avcı bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Odabaş Balıkesir Edremit Edremit Gençlik Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar
title